1. Nume în joc:ReN
2. Vârstă: 13
3. Nume(real):Oprea
4. Prenume(real):Alexandru Ionut
5. Reședință:Bucuresti
6. Contact:facebook,mess,skype
♦ Yahoo Messenger:a.alexx50
♦ Steam ID :nu am
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) + 3 http://www.girlshare.ro/34376362.9
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/Ren/ ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da
Bun am revenit si prin aceasta cerere de slot vreau sa va cer iertare a 4 admini pe care iam injurat:Go0gLe , xBogdyXD, Darius , a.k.a.wolf ... Vreau sa va cer iertare sa ma ierati pt ca vam injurat am fost un piggy doi :)) am fost un nesimtit si va voi lua pe rand ...
1)Go0gLe:un prieten foarte bun si cred ca ar merita sa ramana GOD mereu sa nu ia remove deoarece este un admin foarte ,foarte ,foarte bun si mie imi place de el .... Go0gLe TE ROG FRUMOS SA MA IERTI AM FOST UN NESIMTIT
2)xBogdyXD:la fel ca Go0gLe un foarte bun prieten si bogdy si cu tn am fost un nesimtit asa ca bogdy TE ROG FRUMOS SA MA IERTI!!, cum am mai spus am fost un piggy doi :)) si tu ai merita grad mai mare si sa nu iei remove esti un admin AS
3)Darius:Tu meriti mult mai mult decat Administrator mariti Semi-God ba chiar GoD , si tu esti un prieten foarte bun si un admin AS ... Darius : TE ROG FRUMOS SA MA IERTI!!
4)a.k.a.wolf: bun bun aka foarte bun sloter si poate ar trebui si tu sa fii Administrator esti bun ai facut ce trebuia atunci cand am injurat si pt asta iti multumesc asa ca aka :TE ROG FRUMOS SA MA IERTI !!!!
Dupa aceste cuvinte v-am cerut iertarea pt ca imi sunteti prieteni nu dusmani
Si 0nLy esti cel mai bun Owner dupa toate serverele lui Carnacior asa ca 0nLy Smecher de smecher de mafiot :)
VA ROG FRUMOS SA MA IERTATI ... AM FOST UN PIGGY DOI :))
A doua cerere slot a lui ReN
Re: A doua cerere slot a lui ReN
Oke , cum sa incep ,
pentru activitate si
pentru lingusala ... tipule , incearca sa nu mai fi retardat , eu unul iti dau o sansa 
pentru activitate si
pentru lingusala ... tipule , incearca sa nu mai fi retardat , eu unul iti dau o sansa 
- Krypton******
- Bautor autorizat