1. Nume în joc:Crainstorm20
2. Vârstă: Nu dau.
3. Nume(real):Nu dau.
4. Prenume(real):Nu dau.
5. Reședință:Nu dau.
6. Contact:
♦ Yahoo Messenger:
♦ Steam ID :crainstorm20(icon cu soldat)
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) Am peste 80 de ore.
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:
Eu vreau sa raman Anonim(Fara a mi se cunoaste identitatea sau locatia.)Dupa mine datele de mai sus ar trebui sa fie cerute doar la admin.AM DREPTUL LA AMI PASTRA PROPIA IDENTITATE SI DATE PERSONALE.http://www.computersales.ro/users/anonimity.php <--- N-aveti voie sa-mi cereti date personale.Anonimatul pe net TRB RESPECTAT.Nu trb sa fiu fortat Inspre A-mi da datele personale.
Cerere Slot Crainstorm20
-
crainstorm20
Re: Cerere Slot Crainstorm20
esti prea butRe: Cerere Slot Crainstorm20
Esti retardat si prost cum pula mea "nu dau" pleaca dracu de retardat
eu mor cand vad prosti dastia..!
eu mor cand vad prosti dastia..!Re: Cerere Slot Crainstorm20
Esti un fel de vedeta sau ceva? Sau ti rusine de numele tau? Puteai sa scri dracu alte date personale false, dar sa le fi pastrat pe alea pe forumul asta, nu sa faci ca altii sa pui altele la fiecare cerere. Nu trebe sa faci pe vipul cu anonimatul tau.
Treaba ta ce faci, oricum de la mine ai
Pe server esti o fire prea agitata si stresanta. Nimic personal, dar revizuieste-ti si tu comportamentul.
PS
Ti se pare ceva exagerat faptul ca ti se cere Varsta, numele si resedinta? Ai impresia ca o sa vina careva dintre noi sa te futa in cur peste noapte?
In primul rand, varsta e importanta sa o stim ca adminii sa poata lua o decizie cand e vorba de cereri. Numele si prenumele sunt doar pentru a cunoaste cum sa ne adresam cuiva, in caz ca doreste sa il strigam pe nume (atentie: nu esti obligat sa pui Numele de familie real!!!). Prin resedinta poate avem surpriza sa gasim playeri chiar din zona in care locuim si restul. Deci nu vad nimic rau in astea
Anonimatul ce il scoti tu in evidenta, reprezinta deja date personale mult mai elaborate ca de exemplu: strada, casa, numar de telefon, bloc, cartier, CNP, etc.
Pe scurt:
:bitchplease:
Treaba ta ce faci, oricum de la mine ai
Pe server esti o fire prea agitata si stresanta. Nimic personal, dar revizuieste-ti si tu comportamentul.
PS
Ti se pare ceva exagerat faptul ca ti se cere Varsta, numele si resedinta? Ai impresia ca o sa vina careva dintre noi sa te futa in cur peste noapte?
In primul rand, varsta e importanta sa o stim ca adminii sa poata lua o decizie cand e vorba de cereri. Numele si prenumele sunt doar pentru a cunoaste cum sa ne adresam cuiva, in caz ca doreste sa il strigam pe nume (atentie: nu esti obligat sa pui Numele de familie real!!!). Prin resedinta poate avem surpriza sa gasim playeri chiar din zona in care locuim si restul. Deci nu vad nimic rau in astea
Anonimatul ce il scoti tu in evidenta, reprezinta deja date personale mult mai elaborate ca de exemplu: strada, casa, numar de telefon, bloc, cartier, CNP, etc.
Pe scurt:
:bitchplease:

Re: Cerere Slot Crainstorm20
crainstorm20 wrote:2. Vârstă: Nu dau.
3. Nume(real):Nu dau.
4. Prenume(real):Nu dau.
5. Reședință:Nu dau.
Eu vreau sa raman Anonim(Fara a mi se cunoaste identitatea sau locatia.)Dupa mine datele de mai sus ar trebui sa fie cerute doar la admin.AM DREPTUL LA AMI PASTRA PROPIA IDENTITATE SI DATE PERSONALE.http://www.computersales.ro/users/anonimity.php <--- N-aveti voie sa-mi cereti date personale.Anonimatul pe net TRB RESPECTAT.Nu trb sa fiu fortat Inspre A-mi da datele personale.
Nici eu "nu dau" slot atunci.
Si ai tot dreptul sa ramai anonim, nu te obliga nimeni sa-ti dai datele personale. Insa in aceeasi masura si noi avem dreptul sa ne selectam staff-ul si chiar playerii.
:TC: