1.Nume în joc: Lele Lol
2.Vârstă: 13
3. Nume(real): Righeriu
4.Prenume(real): Andrei
5. Contact: messenger
-Yahoo messenger: andreirigheriu88@yahoo.com
-Steam ID: =)) fara heroina
6.Număr de ore(minimum 80): Serios? 152.41+++
-am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiţia cererea îmi va fi respinsă: ;) da
Ps.: îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat atunci şi va promit că nu o să se mai perete! Sper că merit a doua şansă :)) .
+++ Motiv: Imi doresc slotul pentru ca azi-dimineata am vazut ca erau 7CT si 8-9T, deci vreu sa detin controlul pe server si DIN NOU imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat si de mai fac d-astea ma las de cs :)) . ++Cu activitatea am rezolvat, o sa intru pe server mai des.
Multumesc.
=========Scoci e SeCSi iar Ionut e sexy=========
Cerere Slot Lele Lol
-
Ho ScociKiller
Re: Cerere Slot Lele Lol
pro si chiar sunt secsi..
Contra
Pro!
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
In ultimul timp te-ai apucat de prostii, spargi parole si alte alea.
Respins, mai joaca.
(Daca e cineva care crede ca i-a fost sparta parola puteti sa-mi dati pm cu o noua parola, nu asteptati sa apara probleme.)
Respins, mai joaca.
(Daca e cineva care crede ca i-a fost sparta parola puteti sa-mi dati pm cu o noua parola, nu asteptati sa apara probleme.)