Cerere slot de DJ.DENIS

Locked
DJ.DENIS

Cerere slot de DJ.DENIS

Post by DJ.DENIS »

1. Nume în joc: DJ.DENIS
2. Vârstă: 16
3. Nume(real): Bodirca
4. Prenume(real): Denis
5. Reședință: Teleorman/Lunca
6. Contact: 0760339295
♦ Yahoo Messenger: javascript:void(0);
♦ Steam ID :-
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) 257
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): https://www.gametracker.com/player/DJ.D ... .ro:27015/
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: Da, jb.b-zone.ro regulament CITIT O:-)
Xplane

Re: Cerere slot de DJ.DENIS

Post by Xplane »

Sa zicem un :pro: de incurajare chiar daca nu ai activitate 3 zile macar ai cu o saptamana inainte o activitate frumusica si nu faci probleme pe server si cred ca o sa te descurci.
Image
VrajitoR

Post by VrajitoR »

Xplane wrote:Sa zicem un :pro: de incurajare chiar daca nu ai activitate 3 zile macar ai cu o saptamana inainte o activitate frumusica si nu faci probleme pe server si cred ca o sa te descurci.
:pro:
TheBlueR1der

Post by TheBlueR1der »

Xplane wrote:Sa zicem un :pro: de incurajare chiar daca nu ai activitate 3 zile macar ai cu o saptamana inainte o activitate frumusica si nu faci probleme pe server si cred ca o sa te descurci.
Teoretic se ia in considerare saptamana pe care joci, nu cea de inainte, hai sa nu facem exceptii. Denis , e adevarat ca nu faci probleme pe srv si cred ca te-ai descurca cu slot. Mai ai grija uneori cu lbj cand esti la CT, caterinca ca si caterinca dar totusi. Iti dau :pro: pentru ce am zis mai sus si de incurajare pentru ca cred ca e a nu stiu câta cerere facuta dar de asemenea ai si tu grija ce faci.
EDIT2: OMFG Chiar daca are si bendeac dreptate, imi las pro-ul din cauza motivelor spuse mai sus. Eu cand am avut 1 zi inactivitate am luat numai contra deci... Sper ca nu-l las degeaba....
Last edited by TheBlueR1der on 06 Jan 2017 19:05, edited 2 times in total.
bendeac12

Post by bendeac12 »

:contra: Ce pro? are 3 zile de inactivitate
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

bendeac12 wrote::contra: Ce pro? are 3 zile de inactivitate
Theblue nu te lua dupa bendeac,ti-a dat si tie 1k?
Eu dau :pro: pentru ca nu mai are internet explore si se chinuie sa ia slot din Septembrie 2016
Image
Image
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

Macar fiti corecti cu acele pro si contra

Bine ca la unu care are 1 zi inactivitate si in rest 400 min + ii dati contra ca nu iti place de el sau nu stiu ce si la altu care are 100 si 3-4 zile inactivitate ii dai pro ca e prieten.

Ori le dati pe merit ori nu are rost sa se mai puna chestia cu pro si contra.

7 zile consecutiv activitate, nu de alta dar daca azi luati slot si peste 1 saptamana iara va lasati si tot asa unde este rostul?
:respins:
Locked