Cerere Slot TheSkriller
-
TheSkriller
Cerere Slot TheSkriller
1. Nume în joc: TheSkriller
2. Vârstă: 14
3. Nume(real): Raboj
4. Prenume(real): Cristian
5. Contact: 0762572410
♦ Yahoo Messenger: raboj.cristian
♦ Steam ID : demonul9
6. Număr de ore jucate:(minimum 50): 140
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:Da
2. Vârstă: 14
3. Nume(real): Raboj
4. Prenume(real): Cristian
5. Contact: 0762572410
♦ Yahoo Messenger: raboj.cristian
♦ Steam ID : demonul9
6. Număr de ore jucate:(minimum 50): 140
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:Da
Re: Cerere Slot TheSkriller
Contra.Spune 0nLy de ce.
Last edited by AntOO on 28 Aug 2013 19:43, edited 1 time in total.

Pro curvo
0nLy wrote:Sa zicem pro.
Retrag pro-ul si iti dau contra pentru ca mi-am adus aminte de ce nu mai ai admin. Ai fost implicat atunci cu anzo si freakz, si naivitatea de care ai dat dovada a dus la teribilism pe server. Plus ca in ultima vreme nu te-am mai vazut pe server, nu cred ca esti pregatit.

el a fost tipu care ne ameninta cu flood si cacaturi din partea freakz?0nLy wrote:0nLy wrote:Sa zicem pro.
Retrag pro-ul si iti dau contra pentru ca mi-am adus aminte de ce nu mai ai admin. Ai fost implicat atunci cu anzo si freakz, si naivitatea de care ai dat dovada a dus la teribilism pe server. Plus ca in ultima vreme nu te-am mai vazut pe server, nu cred ca esti pregatit.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Carnacior wrote:el a fost tipu care ne ameninta cu flood si cacaturi din partea freakz?0nLy wrote:0nLy wrote:Sa zicem pro.
Am incercat sa gasesc pe fostul forum post-ul tau cu privire la el, fara succes din pacate. Dar imi amintesc ca el a intrat pe freakz si aia i-au luat parola de mai multe ori sau ceva de genul si i-ai scos adminul atunci.