Cerere Slot

Locked
AwpMaster

Cerere Slot

Post by AwpMaster »

1. Nume în joc:AwpMaster
2. Vârstă: 14
3. Nume(real):Claudiu
4. Prenume(real):Draghici
5. Reședință:Constanta , Constanta
6. Contact:skype marian.suspect
♦ Yahoo Messenger:trex.marian@yahoo.com
♦ Steam ID :-
7. Număr de ore jucate:(minimum 30):30 si cateva minute
8. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): https://www.gametracker.com/server_info ... =AwpMaster
●Am citit regulamentul din sectiunea "documentatie".(OBLIGATORIU) Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă:jb.-bzone regulament citit :da

PS:Am activitate vreu sa ajut servarul si cu donatie . Eu stau numai pana la 6 dimineata nu-i niciun admin - slot si multi fac fk. ar trebui un admin priceput am 3 ani experienta admin stiu toate comenzile.Stiu cas copil dar ma pricep la jb foarte bini regulament citit tot ce e posibil. :like:
Suzy

Re: Cerere Slot

Post by Suzy »

AwpMaster wrote:
PS:Am activitate vreu sa ajut servarul si cu donatie . Eu stau numai pana la 6 dimineata nu-i niciun admin - slot si multi fac fk. ar trebui un admin priceput am 3 ani experienta admin stiu toate comenzile.Stiu cas copil dar ma pricep la jb foarte bini regulament citit tot ce e posibil. :like:
pakat ca esti banat.
:contra:
Image
Image
bendeac12

Post by bendeac12 »

:contra: Motive sunt.
Panta

Post by Panta »

Suzy wrote:
AwpMaster wrote:
pakat ca esti banat.
:contra:

:respins:
Image
Locked