1. Nume în joc: Darius
2. Reșeință: Spania

3. Vârstă(minimum 14 ani, putem cere poza de buletin): am 15 da nu cred ca e nevoie sa-mi cereti poza, cred ca v-ati dat seama dupa vocea mea (daca o mai aminiti) ca nu mint
4. Nume(Real): Darius

5. Prenume(Real): Leana
7. Contact: 666 22 47 91 numar de spania

♦ Yahoo Messenger:
datiuscamil@yahoo.com
♦ Steam ID: nu am
●Declar că am primit slot de cel puțin 4 săptămâni și am la activ 150 de ore jucate pe server: nu, am doar orele
Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condițiile cererea îmi va fi respinsă: mq rog
Link pentru ore:
http://www.gametracker.com/server_info/ ... p_players/
Sincer OnLy poti sa si stergi cerere, faza e ca ma luat cu insomniile si n-aveam ce face, oricum tu nu-mi dai administratorul mai repede cu 2/3 zile ca esti bulangiu

Ma rog, daca tot ma plictisesc si cererea va fi respins (pentru bulangeala) sa va povetesc despre mine (despre adevaratul eu, nu EU ca EU a luat ban permanent, ma refeream la mine) deci sa incep despre firea mea: mie imi place sa ajut lumea, mi se face foarte repede mila chiar si daca sa zicem ma iau la batair cu un "dusman" si eu castig tot il ajut sa se ridice... sunt foarte slab, oricat mananc nu ma ingras si cred ca daca nu ma apuc sa fac ceva gimnastica o sa dispar cu totul

eu imi cer iertare ai cand am dreptate numa ca nu imi place sa vad oameni tristi (greu de crezut) si totusi la nervi reactionez urat nu stiu de ce... nu cred in Dumnezeu dar asta nu ma face o persoana rea, nu imi place fotbalu asa mult ca unui om normal dar imi place filmele, despre cum se fac, regie, efecte speciale etc.. asta as vrea sa fac cand voi fi mare, ziua mea e pe 24 august (cine uita sa imi zica la multi ani si eu il voi uita pe el... pe veci XD) momentan locuiesc cu maicamea si soramea si iubitu lu soramea intun apartament destul de mare din spania, la o scoala foarte nasoala dar ii multumesc destinului ca am ajuns la scoala asta ca asa miam cunoscut dragostea vietii mele

eu in general nu am intentii rele, nu va mirati de ce am pierdut slotul si administratorul.. a fost prima oara cand am luat admin pe un serer de cand joc counter si joc counter de vreo 5 ani deci mna... nu ma judecati am invatat din greseli, in timpul "exilului" meu am adminat alte server si am strans ceva experienta si acum vreau sa dau dovada de asta

de donat tot voi dona dar nu voi accepta grade in schimb, voi dona pentru server... eventual niste credite ca sa primesc totusi ceva XD si vipul pe dr ce il astept cu nerabdare sa le fac in ciuda crush si ceilalti cacamas i n ei, imi place toate animalele (in afaa de alea violente XD) si foarte mult tigrii si leii

si pisicile.. nu sunt asa dur cum pretind ca sunt pe net (surpriza) si nici asa smecher.. dar cu bunatatea si toate cele nu rezisti pe internet, imi place jb.b-zone.ro pentru ca aici sunt admini de treaba, serverul e foarte bine facut si gandit, ownerul nu isi bate asa mult capul cu toti retaratii si hiar daca uneori ne mai injura sau altceva e de treaba si are habar despre ce inseamna jb, cs pluginuri scripting etc... si nu da banuri sau extermineturi pentru orice insulta spusa la nervi (precum predator sau altii de pe altele) asta poate pentru ca are mai mult de 10 ani adica mai multi ani decat majoritatea ownerilor de pe majoritatea serverelor

si mna ce sa mai zic poate imi voi shimba numele in lepra... mi dor de casa, mi dor de vehii admin ( scocikiller, ionuthd, poky, langos, goft, deagle

) as vrea sa incerc si eu sa fac in server de jb si daca reusesc si reusesc sal fac popular nu vreau sa fie invidie intre noi precum e cu celalalt server de care bine sriti dar nul zic ca sa nu fac reclama... oare ce sa mai scriu.. oricum nu citeste nimeni atat

xplane, reall nu am nimic cu voi, si eu am abuzat la greu si de cele mai multe ori nu am fost prins... si recunosc ca inainte am mai intrat cu aim pe sv si nu am fost prins.. asta poate pentru ca admini nu "vanau" codati ca acum.. dar na.. xplane tatuca daca vezi ata te rog inceteaza, am specificat in reclamatie ca daa ai dat asemenea capuri si nu a fost cod cinste tie... reall scuze pentru reclamatie cu jetul habar nam de ce am facuto.. sincer ma doaren pula ca admini folosesc jet la day si din atea, chiar ieri am facuto eu si only

neam bat pula de ct cum nu siau mai baut nimeni

ma rog hai ca ma apropiu de farsit ca scrie deja de 20 de minute si ceva si sincer nici nu stiu ce sa mai scriu ca oricum scriu aiurea ca ma plicisesc, ai puteao lasao totusi sa nu o stergi ca sa aive ce sa citeaca cei cu insomnii

ar fi fain ca sa facem un gameplay ceva mai "special" noi astia labagii (exo, panta, only, dan si eu XD) dar na depinde de viitor... as vrea sa invat engleza.. chiar as vrea s a invat orice dar sincer ceva ma trage in jos.. parca nam chef de nimix (ceva remedi) ok si ca sa incheu daca cineva a citit tot langa contra XD sa scrie "macaroane" si mna.. nu stiu daca am zis chiar tot despre mine dar am zis destule... mersi pentru atentie (only daca dai tc din prima te dau la piratiXD)
PS: ignorati greselile de ortografie si gramatica (sunt oe tableta)