1. Nume în joc:dRogaTu
2. Reședință:Tulcea
3. Vârstă(minimum 14 ani, putem cere poza de buletin):14 ani
4. Nume(Real):-
5. Prenume(Real):radu
7. Contact:mess skype
♦ Yahoo Messenger:rnichifor@yahoo.com skype si messul e al lui fratemiu
♦ Steam ID:-
●Declar că am primit slot de cel puțin 4 săptămâni și am la activ 80 de ore jucate pe server: da
Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condițiile cererea îmi va fi respinsă: da
Carnacior da-mi id , skype tau sau ial pe al meu : skype: iradu10 , I!M: rnichifor@yahoo.com pentru sa-ti dau poza de buletin . Ca nush cum sa o bag so descarci , ok?
Cerere admin drogatu + poza la id : rnichifor
Re: Cerere admin drogatu + poza la id : rnichifor
Contra. Nu cred ca esti pregatit. Faci abuz ca slot, nu vreau sa stiu ce o sa faci ca admin.

- IonutbunHD
Drog faptul ca suntem prieteni nu pot sa iti dau un Pro asa ca scuza-ma CONTRA

0nLy wrote:Contra. Nu cred ca esti pregatit. Faci abuz ca slot, nu vreau sa stiu ce o sa faci ca admin.

daca face abuz, de ce nu are reclamatii? spuneti va rog concret ce motive aveti ca sa nu-l vreti admin, am confirmat ca are 14 ani
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
hai sa zic un pro..dar foarte greu. Deci ai mare grija sa nu imi schimb parerea 
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
Poky wrote:hai sa zic un pro..dar foarte greu. Deci ai mare grija sa nu imi schimb parerea
Pro