Cerere Upgrade
Cerere Upgrade
1. Nume în joc: eXo
2. Rangul adminului deținut în prezent: Administrator
3. Ore jucate pe sever: 309 http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
4. Zile pe server de la adminul actual: 30
5. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte) Pai ca orice om vreau sa avansez cat mai mult, cred ca-l merit deoarece nu am luat down ca altii si de o luna nu am mai avut nici o greseala
2. Rangul adminului deținut în prezent: Administrator
3. Ore jucate pe sever: 309 http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
4. Zile pe server de la adminul actual: 30
5. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte) Pai ca orice om vreau sa avansez cat mai mult, cred ca-l merit deoarece nu am luat down ca altii si de o luna nu am mai avut nici o greseala

Re: Cerere Upgrade
Pro ..ce sa mai zic al meriti pentru ca , esti capabil si pentru ca automobile...!a da si pentru ca bulangeala!!!
PRO din suflet
!!! Noi vom fi prieteni mereu, esti capabil, gras, etc.. Deci MERITI!
Dar:
Dar:
Vezi ca nu e frumos sa iti bati joc de mine pt ca am luat down, vina mea nu a fost, mi-a fost sparta parola, chiar si daca nu ai dat nume nu vreau sa fi nesimtit si sa-ti bati joc de mine in halul aceste, apropo, chiar acum stai AFK si zici ca nu e voie?eXo wrote:cred ca-l merit deoarece nu am luat down ca altii si de o luna nu am mai avut nici o greseala

esti unul dintre putinii de pe srv capabili si imi esti prieten(sunt vreo 10 capabili) deci ai big PRO

1mori un minut gag
2 2 warnuri
3butu mati....
1mori un minut gag
2 2 warnuri
3butu mati....
dominic ai grija cum vorbesti cum ai venit asa zbori , si lele imi pare rau nu m-am gandit nu am vrut sa sune asa am vrut sa zic ca merit deoarece nu am luat down am vb la general nu ziceam de tine , scuze daca te-am ofensat

ok ma PRO dar va rog nu-mi da-ti remove
Si iartama eXo
SCZ:eXo,Dan,Drift722
Va rog iertati-ma!
Prima data cand am admin.
*iarta-ma
Va rog iertati-ma!
Prima data cand am admin.
*iarta-ma