Oare?

Locked
sTopw0w

Oare?

Post by sTopw0w »

1. Nume în joc:sTopw0w
2. Rangul adminului deținut în prezent:Moderator
3. Ore jucate pe sever: 346 dar azi o sa fiu toata ziua activ ca nu merg la scoala :P
4. Zile pe server de la adminul actual: 2 luni :))
5. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte): De ce vreau un grad mai mare ? sa ajut sv si + exterminate

Eu zic ma ma descurc (nici un warn) . Va multumesc pentru ori ce decizie luata fie
:contra: sau :pro:

link ore:
sTopw0w http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
L0LyP0P http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
Image
Image
eXo

Re: Oare?

Post by eXo »

Abia de saptamana asta ai reluat activitatea , timp de 3 saptamani nu te-am vazut pe server
Mai joaca 2 saptamani si o sa-ti dau pro , pana atunci contra
Image
Image
Dan

Post by Dan »

activitatea ta e buna Image mai fa activitate o saptamana si ati dau :pro: fara suparare... :) ai :contra:
Panta

Post by Panta »

Ma nu stiu ce sa zic. Exo cam are dreptate, ai fost inactiv mult timp, si abia ce ai reluat activitatea de curand (+ afk). Eu zic o saptamana sa o ti tot asa cu activitatea si pe urma. Nu ai nici un warn pt ca nu faci nici tu nimic nou pe server la fel ca si drift :)) fara resentimente, stiu ca si voi mi-ati dat pro, dar daca eu dau inapoi, macar sa fie pe corect (cum o fost la mine) nu pe "favorisism".

De la mine e :contra: . Pe motiv ca degeaba se iau grade mari, ca si asa nu mai vezi online admini ca inainte. Vezi de colo 1 care sta afk, nu 1 ora 2, ci jumate de zi aproape. Si cand intra unu, e singur eventual cu un slot. Daca vreti grade asa mari, la varsta voastra, eu zic ca puteti sa va faceti putin timp liber si macar in timpul ala sa va ocupati de server nu sa stati doar asa.

No hard feelings!
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Nu vreau sa te mai vad afk. Cererea peste 1 saptamana!
:respins:
Image
Locked