am revenit

Locked
Just.

am revenit

Post by Just. »

Nume în joc:just for fun
2. Rangul adminului deținut în prezent:admin
3. Ore jucate pe sever: 490
4. Zile pe server de la adminul actual: multe.
5. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte):pt a ajuta serverul
Imi pare rau ca nu am activity 2 zile...dar am avut teze.
6. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/JusT% ... .ro:27015/
Daniel 1337

Re: am revenit

Post by Daniel 1337 »

Eu ti-as da :pro: dar cred ca o sa fii "respins" pt. activitate
Mike.

Post by Mike. »

:contra: , cum a zis si Daniel, activitatea ta e cam slaba pentru un asemenea grad, iar pe langa asta, ai un comportament care lasa de dorit, desi aici nu stiu in ce masura e vina ta, ci a varstei si mediului din care provii, nemaizicand ca toata lumea cunoaste nenumaretele cazuri cand l-ai favorizat pe "cel mai iubit dintre pamanteni", Gabii si orele nesfarsite pe care le stai afk(de exemplu, acum). Nu cred ca meriti upgrade, dar asta e doar parerea mea, succes.
Image
xBogdyxD

Post by xBogdyxD »

:contra: activitatea
Image
Image
Image
Image
Gabii

Post by Gabii »

Mike. wrote::contra: , cum a zis si Daniel, activitatea ta e cam slaba pentru un asemenea grad, iar pe langa asta, ai un comportament care lasa de dorit, desi aici nu stiu in ce masura e vina ta, ci a varstei si mediului din care provii, nemaizicand ca toata lumea cunoaste nenumaretele cazuri cand l-ai favorizat pe "cel mai iubit dintre pamanteni", Gabii si orele nesfarsite pe care le stai afk(de exemplu, acum). Nu cred ca meriti upgrade, dar asta e doar parerea mea, succes.

Când te aud așa spui ca provine dintr-un anumit mediu, de unde știi tu? Ai fost cumva sa vezi?Nu prea cred, deci nu mai veni cu presupuneri total negândite și absurde.

Venind vorba de cerere , activitatea e ok și el măcar știe cum sa admineze fata de alți admini.
:pro:
0nLy

Post by 0nLy »

Ai goluri in activitate. Nu inteleg de ce faci cerere daca sti ca le ai? De ce nu le umpli si faci dupa cererea?? /:)
Apropo nu mai sta afk asa mult.

:respins:
Image
Locked