1. Nume în joc: Cutitar_Expert
2. Nume real: Presecan Catalin
3. Rangul adminului deținut în prezent: admin
4. Ore jucate pe sever: +480
5. Zile pe server de la adminul actual: mai mult de o luna
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte) sa cresc gradul pt. ca arata fain si sa ajut svr.
7. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/Cutit ... .ro:27015/
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade: 26 sept. 2015
Cutitar mod
- Cutitar_Expert
- Semi God

Cutitar mod
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
Re: Cutitar mod
nu ai o activitate pt un așa grad. Din păcate ai și un limbaj care lasă de dorit și.. Am observat și ca ești puțin ofticat(faza de azi.. de ai schimbat mapa aiurea la godmod ). Mai ai nevoie de ceva timp.p.s: nu știu sigur.. dar nu cred ca au trecut 7 zile de la cererea ta
- Krypton******
- Bautor autorizat

Sa zicem
cu toate ca au trecut 6 zile de la ultima cerere nu 7 dar merge, peste 2 ore active pe zi eu zic ca nu e activitate asa rea.
cu toate ca au trecut 6 zile de la ultima cerere nu 7 dar merge, peste 2 ore active pe zi eu zic ca nu e activitate asa rea.

• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
pentru moderator, incearca sa fi mai atentRe: Cutitar mod
Ca sa dau si eu primul
, incep cu tine. Am vazut ca de la ultima cerere ai facut ceva activitate. Incearca sa o ti asa in fiecare zi. Daca vad activitate proasta, iei down.
Ai o sansa de la mine. :TC:
, incep cu tine. Am vazut ca de la ultima cerere ai facut ceva activitate. Incearca sa o ti asa in fiecare zi. Daca vad activitate proasta, iei down.Ai o sansa de la mine. :TC: