upp Just.
upp Just.
1. Nume în joc:Just For Fun
2. Nume real:Alex
3. Rangul adminului deținut în prezent:Admin.
4. Ore jucate pe sever: 784
5. Zile pe server de la adminul actual: 1 luna
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte): vreau grad mai mare deoarece sa ajut serverul.
7. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/JusT% ... .ro:27015/
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade:acum 1 luna.
2. Nume real:Alex
3. Rangul adminului deținut în prezent:Admin.
4. Ore jucate pe sever: 784
5. Zile pe server de la adminul actual: 1 luna
6. De ce vrei un grad mai mare?(min 10 cuvinte): vreau grad mai mare deoarece sa ajut serverul.
7. Link gametracker pentru nume(obligatoriu): http://www.gametracker.com/player/JusT% ... .ro:27015/
8. Data cand am primit admin sau ultimul upgrade:acum 1 luna.
Re: upp Just.
Ai scorul mai mare pe Gametracker decat activitatea
Totusi
.
Totusi
.• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
vei lua si al 2-lea warn+activitatea ta nu este pentru un up,revino peste o săptămână (părerea mea)Re: upp Just.
ca ai m-ai avut.like eu in locul tau n-as comenta de activitate
Nu vad cu ce ai putea ajuta tu server-ul. Cu tot ce ajuti tu e sa fie "activ" topic-ul reclamatii. Ai un comportament urat. Activitatea este ok, nu este "uau" dar e ok. Nu cred ca esti in stare deocamdata.
Last edited by Gabriel17 on 01 Apr 2016 10:00, edited 1 time in total.
Va auziti macar ?
"
Ca ai mai avut.. adica pana mea nu va uitati pe nimica, dati doar sa fie "
Nu am nimic personal cu voi insa posturi doar sa fie na ..
Unele faze ,inca am printuri si nu prea cred ca e ok
PS: daca nu ma vedeti on pe server va zic de acuma ca intru cu alte nume mereu sa verific si cand ceva merge prost imi schimb la loc, deoarece toti sunteti cuminti cand mai este cineva cu grad pe sv, daca sunt un player normal si nu stiti vad adevarata fata.
"
Ca ai mai avut.. adica pana mea nu va uitati pe nimica, dati doar sa fie "Nu am nimic personal cu voi insa posturi doar sa fie na ..
Unele faze ,inca am printuri si nu prea cred ca e okPS: daca nu ma vedeti on pe server va zic de acuma ca intru cu alte nume mereu sa verific si cand ceva merge prost imi schimb la loc, deoarece toti sunteti cuminti cand mai este cineva cu grad pe sv, daca sunt un player normal si nu stiti vad adevarata fata.
- johnnyhelll
Nu esti singurulfiyzi wrote:Va auziti macar ?
"Ca ai mai avut.. adica pana mea nu va uitati pe nimica, dati doar sa fie "
PS: daca nu ma vedeti on pe server va zic de acuma ca intru cu alte nume mereu sa verific si cand ceva merge prost imi schimb la loc, deoarece toti sunteti cuminti cand mai este cineva cu grad pe sv, daca sunt un player normal si nu stiti vad adevarata fata.
Nu pot sa-ti dau pro acum. Sorry

fiyzi wrote:Va auziti macar ?
"Ca ai mai avut.. adica pana mea nu va uitati pe nimica, dati doar sa fie "
, imi pare rau- Dacia_Logan
Momentan, aictivitate slaba de moderator, nu o lua in nume de rau