Cine se ofera?

Iti pierzi viata in vreun joc si cauti pe cineva sa te insoteasca? Fa-ti un topic aici, cine stie, poate gasesti.
TheBlueR1der

Re: Cine se ofera?

Post by TheBlueR1der »

Penar de rezerve (ma rog ceva de genu) :))
Munitie: 2/30 Rol Medic ( Support)
1.0 sec- abilitate 1: 300 HP HEAL, 0 DMG ( tasta x + MOUSE1) (M-am gandit si pe ce taste sa activezi abilitatile, pentru ca sunt un fel de grenazi pentru o arma principala si ma gandeam ca tasta X sa activeze meniul. Intelegi tu.)
1.0 sec- abilitate 2: Folosita pe un alt player reincarca munitia full a acestuia.( tasta x + MOUSE2)
Ultimata: 200 HP HEAL pentru fiecare player aflat pe o raza de 5 metri timp de 10 sec.
Poate fi folosita de 2 ori pe runda. :)) Se intelege. O grenada pentru fiecare abilitate + ultimata cand se incarca.
Tymo PC

Post by Tymo PC »

TheBlueR1der wrote:Penar de rezerve (ma rog ceva de genu) :))
Munitie: 2/30 Rol Medic ( Support)
1.0 sec- abilitate 1: 300 HP HEAL, 0 DMG ( tasta x + MOUSE1) (M-am gandit si pe ce taste sa activezi abilitatile, pentru ca sunt un fel de grenazi pentru o arma principala si ma gandeam ca tasta X sa activeze meniul. Intelegi tu.)
1.0 sec- abilitate 2: Folosita pe un alt player reincarca munitia full a acestuia.( tasta x + MOUSE2)
Ultimata: 200 HP HEAL pentru fiecare player aflat pe o raza de 5 metri timp de 10 sec.
Poate fi folosita de 2 ori pe runda. :)) Se intelege. O grenada pentru fiecare abilitate + ultimata cand se incarca.
Buna ideea. Uite ce modific eu la ea:
10sec - abilitate1- activezi pe tasta q ca sa fie simplu. dai 300HP unui co-op.
8sec - abilitate2- ungi picioarele cu cerneala si +30% movement speed 3 secunde.
Ultimata (fiecare ultimata se va activa cand stai 3min pe obiectiv)- ce ai zis tu acolo este ultimata altui support, in schimb, oferi coechipierilor cate o grenada cu cerneala care da aproximativ 200/300DMG.

Trebea sa adaugi si atac1 si atac2 dar modific eu. Ms de idee.
Pot sa fac laba cu trei maini si sa joc maincreft. Matematica ma excita. Am luat 9 in teza la mate pentru ca i-am dat un pachet de cafea la Doamna. Joc publice cu Jupanu pe cs:go si ne luam bataie.
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Cand e gata?
Image
Image
Image
Post Reply