Photoshop
Re: Photoshop
TimeShot esti retardat dc drq copi imaginili Playerilor si ti le pui tu poate ei ti.au dat voie dar pe acolo ai si semnatura mea !

[rTn]Sh0B0 wrote:TimeShot esti retardat dc drq copi imaginili Playerilor si ti le pui tu poate ei ti.au dat voie dar pe acolo ai si semnatura mea !
Tu vorbesti domnule xerox??

1. atunci eram la inceput si habat nu aveam ce imagine sa.mi pun si mi.a placut a ta
2. e Paint nu Xerox
2. e Paint nu Xerox

OnLy, fa-mi si mie una cu efect cum are shobo
Poza: o poza cu o fata semi-goala, cum are shobo, dar alta
Marime:150x300
Nume Personalizat: TimeShot si sub nume sa scrie cu mov Jb.B-ZoNe.Ro, daca poti tot cu efect
Alte precizari:cam atat daca se poate faci daca nu incerc eu, dar eu nu pot sa pun efect asa ca te rog pe tn!
Nume Personalizat: TimeShot si sub nume sa scrie cu mov Jb.B-ZoNe.Ro, daca poti tot cu efect
Alte precizari:cam atat daca se poate faci daca nu incerc eu, dar eu nu pot sa pun efect asa ca te rog pe tn!

Hmm, TimeShot nu vreau sa fii Copy&Paste.
Am vazut ca ai si tu PhotoShop, ia o paza de pe google si fati-o tie!
Am vazut ca ai si tu PhotoShop, ia o paza de pe google si fati-o tie!

Poza asta cu fata mi.a facut.o sTopw0w 0nLy mia facut una mai faina cu efecte fullTimeShot wrote:OnLy, fa-mi si mie una cu efect cum are shobo