Imi dau si eu cu parerea aici.. Nu prea e ok sa dai influenta la vot mai mare celor cu sloti pentru ca or li se urca-n cap, or se va ajunge ca inainte... sa se "mituiasca" pentru un nu sau in cazul in care au pica pe cel care va primi voteban, unul da aiurea voteban iar ei sa abuzeze de acest lucru avand o influenta mai mare alaturi de cei care au incercat sa faca misto de persoana respectiva. Cum se facea inainte cu amx_voteban, chiar daca nu se dadea ban persoanei respective. Sper ca s-a inteles ce am incercat eu sa explic aici.Carnacior wrote:nu cred ca ajunge, daca sunt acum idioti care dau retry de 20 de ori si isi schimba ip-ul de fiecare data doar ca sa trolleze, ma indoiesc ca n-ar face asta si pt votefiyzi wrote:Sau ai putea face urmatoarea , insa este mai mult de munca
Fie comanda /vb, cum am spus si mai sus aceleasi principii
Fiecare player are dreptul la aceasta comanda o singura data , ca este nou ,vechi, etc
Sa fie si un tabel in baza de date unde sa fie inregistrate count la fiecare cu cate /vb mai au
Daca cineva a folosit /vb , si nu mai poate sa foloseasca un owner poate adauga la acel nick pe + /vb , asta cu conditia ca atunci cand a folosit el /vb sa fi fost corect pentru a bana un codat nu pentru caterinca, cei care fac asta nu mai au acces la comanda,
Bineinteles pentru comanda trebuie sa ai numele rezervat pentru e prevenii abuzul,
Nu spun ca suna rau, la fel ca mai sus este doar o idee
asa isi folosesc toti votul si dupa nu se mai poate face nimic
pe langa asta ar merge doar pe cei cu numele rezervat, la restul nu salvez date deloc
as vrea sa fie totusi valida comanda si in cazul in care sunt 3-4 oameni noaptea si intra cineva la CT fara microfon si face FK sau ceva, de multe ori cand iese ultimul slot de pe server atunci se si goleste complet
nu as spune ca sunt mai mereu sloturi on, nu mai sunt asa multi sloti acum ca inainteAnonimus wrote:O mica ideie nu mai bn au acees sloturile la voteban ca doar au grade (ca dora au citit regulamentu si au facut cerere) si sunt mai mereu sloturi on pe sv .
am mentionat mai sus ca slotii ar avea mai multa influenta la vot
Voteban
- johnnyhelll
Re: Voteban

Bun, îmi dau și eu cu părerea:
- Când de da comanda /vb mitică și este la caterinca acel ban să fie o comandă: /cancel vb care o poate folosi doar acuzatorul. Sau când se dă /vb și dupa se dă /cancel vb să fie un vot pentru a anula asta. Pentru a i se face dreptate acuzatului, acuzatul nu poate vota pentru cancel și există 2 cazuri:
1. Acuzatul e vinovat așa că nu se votează cancel
2. Acuzatul e nevinovat așa că se votează cancel și se încheie voteban.
- Să zicem că e necesar 50-75-100% din jucători pentru ca votebanul să fie acceptat.
- Să zicem că e necesar 25-50-75% din jucători pentru ca cancel voteban-ul să fie aprobat.
- Dacă acuzatul a fost banat pe nedrept iar el primește unban cu dovadă, cel care a început voteban să primească de la "voteban cooldown" din ce în ce mai mare până la ban din ce în ce mai mare până la interzicerea jucătorului de a mai folosi voteban.
Desigur, și cei care au asistat la voteban vor primii un fel de penalizare... Nu prea sunt inspirat, nu știu ce, s-ar putea:
1. Tăierea creditelor
2. Ban pe server
3. Voteban assist cooldown
4. Interzicere voteban assist
- Să fie chiar și un voteban credit score în care se află scorul tău la unban. Ex:
1. Atunci când dai voteban și acuzatul e vinovat primești un punct. Felicitari
2. Atunci când dai voteban și acuzatul e nevinovat pierzi două puncte. Nașpa
Acel credit score să determine "încrederea votebanului" în tine. Cu cat e mai mare cu cat ești mai de incredere.
Să zicem că dacă ai scor <0 tot ai nevoie de assist.
Să zicem că dacă ai scor urias, decideți voi un număr, să poți da voteban în care nici nu mai e nevoie de vot, direct demo 1-2 min și ban.
Atentie! : Dacă scorul e uriaș și dai ban direct și acuzatul e nevinovat scade scorul drastic! -5~-10 credit score!
- Să poți primi assist credit score sau direct credit score dacă votezi pro sau contra pentru ban-ul acuzatului. Dacă assist-ul tău a fost cinstit primești +0.5 credit score sau +1 assist credit score, la fel ca la credit score, daca nu votezi cinstit îți scade scorul dar cu mult mai mult.
- Să zicem că ai scor <0 așa că nu mai ai voie să folosești voteban, dar tot vei putea asista la voteban-uri cu un pro sau contra.
Dacă se aplică "assist credit score" și ai <0 scor nu mai ai voie să votezi pro sau contra.
Atât am avut de spus, sunt sigur că sunt o alegere bună
- Când de da comanda /vb mitică și este la caterinca acel ban să fie o comandă: /cancel vb care o poate folosi doar acuzatorul. Sau când se dă /vb și dupa se dă /cancel vb să fie un vot pentru a anula asta. Pentru a i se face dreptate acuzatului, acuzatul nu poate vota pentru cancel și există 2 cazuri:
- Să zicem că e necesar 50-75-100% din jucători pentru ca votebanul să fie acceptat.
- Să zicem că e necesar 25-50-75% din jucători pentru ca cancel voteban-ul să fie aprobat.
- Dacă acuzatul a fost banat pe nedrept iar el primește unban cu dovadă, cel care a început voteban să primească de la "voteban cooldown" din ce în ce mai mare până la ban din ce în ce mai mare până la interzicerea jucătorului de a mai folosi voteban.
Desigur, și cei care au asistat la voteban vor primii un fel de penalizare... Nu prea sunt inspirat, nu știu ce, s-ar putea:
1. Tăierea creditelor
2. Ban pe server
- Să fie chiar și un voteban credit score în care se află scorul tău la unban. Ex:
Acel credit score să determine "încrederea votebanului" în tine. Cu cat e mai mare cu cat ești mai de incredere.
Să zicem că dacă ai scor urias, decideți voi un număr, să poți da voteban în care nici nu mai e nevoie de vot, direct demo 1-2 min și ban.
Atentie! : Dacă scorul e uriaș și dai ban direct și acuzatul e nevinovat scade scorul drastic! -5~-10 credit score!
- Să poți primi assist credit score sau direct credit score dacă votezi pro sau contra pentru ban-ul acuzatului. Dacă assist-ul tău a fost cinstit primești +0.5 credit score sau +1 assist credit score, la fel ca la credit score, daca nu votezi cinstit îți scade scorul dar cu mult mai mult.
- Să zicem că ai scor <0 așa că nu mai ai voie să folosești voteban, dar tot vei putea asista la voteban-uri cu un pro sau contra.
Dacă se aplică "assist credit score" și ai <0 scor nu mai ai voie să votezi pro sau contra.
Pot sa fac laba cu trei maini si sa joc maincreft. Matematica ma excita. Am luat 9 in teza la mate pentru ca i-am dat un pachet de cafea la Doamna. Joc publice cu Jupanu pe cs:go si ne luam bataie.
Se poate face abuzTymo PC wrote:Bun, îmi dau și eu cu părerea:
1. Tăierea creditelor
2. Ban pe server

- RoYaL-MiHaY
- Sunt retardat si manc cacat !

Carnacior comanda lasa de dorit dar chiar daca sunt player normal mias dori sa dau ban
dar daca te candesti la aceasta comanda trebuie sa faci ceva sa nu fie abuzata . eu atat am avut de spus
in randul Retarzilor