Da am din nou problema cu voi . adminilor sabina si royale raul . Am ceva si eu de spus ca mereu inchizi TOPIC . Uite asa eu nu am facut nici o confa cu voi pe skype .ma refer la sabina ca nici nu te STIU nici fb NU STIU . nici poze nu am ca nu ma intereseaza de tine .
Raule acuma vreau sa stiu de ce imi dai pe degeaba . Inteleg ca esti mai mare decat mine asta nu inseamna ca trb sa ma faci copil si sati bati pula de mine inteles ? Probleme astea le rezolvam pe strada daca esti asa de tare in pula smekere . da am 13-14 ani si sunt tare in pula problema ?
Eu cu tine nu am vorbit urat cu tine pe server in primu rand vreau sa stiu de ce miai dat ban , care e motivu ca din alea 3 banuri care leai dat "ceaw cf a da pa " "[poti pleca " "pa " nu stiu ce sunt cu motivele astea . Ai admin si esti tare nu prea cred . tu cand injuri si altele nu se intampla nimic dar cand vezi pe altcnv arati cu degetu la fel ca ceilalti admini . Injurati nu patiti nik ca aveti admini iar ceilalti sunt mai fraieri si trb sa ii executi . dar pe tine nu te executi . Fi mai corect si tu dar si ceilalti . Miati ban pana la urma eu lam respectat am incercat sa uit sv 24 ORE . Acuma de ce nu am voie pe server a ? Vreau un motiv adevarat nu ca alea de sus cum da raul ban ca el nu stiu asa vad. + gag permanent mia dat .
Deci vreau sa stiu ce sa intamplat de ce am ban TOT . Nu e vina mea e vina altuia care a intrat pe numele meu si a incepu sa faca ca animalele . Eu nu sunt musca ,itsrekt si cine sunt astia ca ma pis pe ei . Iam vazut pe server da . pe musca pe itsrekt nu stiu cinei . Eu nu sunt ala .
Pana la urma daca vreti fac cerere slot aceptatio ori facem un cuvantel secret pe server si cand intru sa stiti dacas cel adevarat , iar acest cuvant spun doar cei care au admini !
Eu nu donez pt a juca pe server si nu face asa nimeni in viata . Pot juca si pe alt nick si nu stiti cas eu . Pur si simplu .
Dupa toate astea ce am de spus as vrea sa citit tot ce am scris eu ca voi niciodata nu citit tot decat un sfert ,jumate .. la final Vreau sa cititi tot , dupa faceti un post in care vreau si eu sa vad ce sa intamplat demi dati BAN pe degeaba .
Motiv.
Forum rules
Nu aveti ce sa postati aici
Nu aveti ce sa postati aici
Re: Motiv.
Poți inceta sa fii retardat,și sa nu mai faci 20000 de post-uri in care sa-ți exprimi frustarea in plm.
ah da,si nu mai face spam.
ah da,si nu mai face spam.