SaracuxTrend wrote:DaLiKe wrote:Si 0nlyxTrend wrote:Accest server este si va ramane cel mai tare tot asa Carnacior,Panta,Dan.pacat ca 0nLy nu mai e printre noi,a fost cel mai bun si va ramane cel mai bun.Sper sa ajunga undeva departe si sa ne mai viziteze de Craciun,Paste etc...
Aniversarea de 6 ani a serverului
Forum rules
Nu aveti ce sa postati aici
Nu aveti ce sa postati aici
Re: Aniversarea de 6 ani a serverului

La Multi Ani-Jb.B-Zone.Ro
fain serveru chit ca nu va cunosc pe toti dar..sunteti toti de treaba
fain serveru chit ca nu va cunosc pe toti dar..sunteti toti de treaba
JB.B-ZONE.RO-Ev3nk
bv si la foarte multi ani dar nu miam primit vipu =[
In a 6 a zi sa fie ziua adminilor adica sa putem sa dam bury intre noi adminii sau chestii de astea.
am rezolvat problema care era cu gunday
plm am omis din pacate am fost plecat la munte fara semnal de joi deci sper ca n-a fost prea mare haos pe server
plm am omis din pacate am fost plecat la munte fara semnal de joi deci sper ca n-a fost prea mare haos pe server
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Crede-ma daca sti cum sa ii ti in frau nu mai intra nimeni la ct 
Propun ca in a 6 zi sa aibe toti admin ptr toata ziua iar cei care au adim sa nu aive grad o zi adica in ziua a 6
Atat de disperat esti dupa admin?Tu realizezi ca adminul se ocupa cu intretinerea serverului si de exeplu daca cineva cum ar fi asassinul ar avea ar face doar abuz?Anonimus wrote:Propun ca in a 6 zi sa aibe toti admin ptr toata ziua iar cei care au adim sa nu aive grad o zi adica in ziua a 6
Daca face asta e primeste banJupanu wrote:Atat de disperat esti dupa admin?Tu realizezi ca adminul se ocupa cu intretinerea serverului si de exeplu daca cineva cum ar fi asassinul ar avea ar face doar abuz?Anonimus wrote:Propun ca in a 6 zi sa aibe toti admin ptr toata ziua iar cei care au adim sa nu aive grad o zi adica in ziua a 6