S-a terminat eventul de fotbal,ce e drept s-au strans 27 de jucatori fara CT,ca sa faca echipa..E cel mai populat event.
Acest event de Mos Niculae' consta in formarea echipelor pe forum / pe server [deobicei jucatori buni se aleg pe forum],la care 1 sa fie portar , 2 atacanti,1 mijlocas.
Eu din start voi dona 1000 credite.Cine doreste sa doneze chiar si 100 credite este bine venit.
Nu eu voi organiza eventul,eu voi dona suma de bani,si voi fi jucator desigur :] ..
Regulament:
-fara speed
-jucatori vor sta in tribune
-poze la sfarsit
-videoclipuri :]
Duminica cine vrea sa doneze,ii poate dona lui Suzy[care a facut pana acum cel mai bun event],doar daca este deacord,s-au Panta/Gabii.
VOm stabili o ora officiala.
Cum se va organiza totul?
1.Se va juca pe harta jb_mundial_ev
2.Se vor imparti echipele ca de ex.:
Daca sunt castigatoare 2 echipe , si 2 au luat bataie,se vor duela echipele pierzatoare,si care v-a castiga,va ramane in semifinala.
Dupa aceea ambele castigatoare vor juca cu cea care a castigat runda de departajare[intre echipele pierzatoare],ambele cate 2 minute.
Daca echipa pierzatoare v-a bate o echipa castigatoare , echipa castigatoare v-a pierde
Astfel se vor duela cele 2 echipe,cate 6-7 minute [necesita timp la ulltimele echipe deobicei ]
PS: Posibil donez 1000 -1500
Putei sa va faceti echipe dupa urmatorul model:
Numele Echipei:
Sef de echipa:
TOTI MEMBRI:
Fundas:
Atacanti:
Imnul echipei:
Portarul:
[Event Mos Niculae]Fotball Game
Forum rules
Nu aveti ce sa postati aici
Nu aveti ce sa postati aici
Re: [Event Mos Niculae]Fotball Game
Se organizeaza,deja "fotbal event" la cateva,zile .
Bun donezi 1k,multumim,dar nu are rost topinc'ul tau. :TC: +cos.
Bun donezi 1k,multumim,dar nu are rost topinc'ul tau. :TC: +cos.