Nume în joc: EasyKill
Numele acuzatului: Syntros
Motivul acuzației: Ma da afara ct cu 1 av (de 2 ori)
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: In momentul postarii topic-ului
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB):Leo-Carnaciorul,etc http://imgur.com/a/Sgl0d (Deivis era afk)
Dovadă(poză sau video):http://imgur.com/a/pYS7u
Scurtă descriere: Zice apoi ca cica vorbeam incet.Trebuia sa imi dea 1 minut sa setez . Dar el nu,direct m-a scos.
(Mi-a facut asta inca o data ,Acum o zi,cand mergea mic bine,dar aveam 1 av si m-a scos.Am zis ca e copil si ca sa nu ii fac reclamatie [Imi era lene] ,Dar asta merita suspendat pentru 2 luni/rmv) (PAREREA MEA)
RECLAMATIE SYNTROS
Re: RECLAMATIE SYNTROS
care de 2 ori maa?

Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb 

te-am lasat o runda sa iti setezi microfonul nu ai vrut si ai omorat pe unu aiurea ca ia dat flash si ai crezut ca e glow si leo nu are treaba!

Astept parerea unui owner sa vedem daca el este de acord cu tine ! am martori ca microfonul tau se aude gajait!

Ce o runda ma ? Ca eu doar 2 minute am fost jean
) Timp de o runda 
F m m
Lasa te de jb..Dute in camera ta , fa o laba, vezi sa nu te prinda ma -ta (Nu de alta da' rade ca o ai mica [ea e obisnuita cu 25+] )
F m m
Lasa te de jb..Dute in camera ta , fa o laba, vezi sa nu te prinda ma -ta (Nu de alta da' rade ca o ai mica [ea e obisnuita cu 25+] )
Mai sus ai spus un minut deci isi vor da seama ca minti ! (si dupa injuraturi)

Reclamatie nulaEasyKill wrote:Ce o runda ma ? Ca eu doar 2 minute am fost jean) Timp de o runda
F m m