Nume în joc: Kazimir.
Numele acuzatului: Deivis
Motivul acuzației: Ban aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB)-nu am vazut ca am luat ban direct.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/efLGx
Scurtă descriere: ERam pe jail_crime_eclipse si am luat gag de la deivis 4 minute ca i-am zis prost si dupa 2 minute da k4zz NighCrawler si am zis la microfon ca Deivis nu are banii de vip si si normal cand am gag si vb la mic se da 1 av si nu mi-a dat nimic si la injuratui de genu ma-** m-am abtinut
Reclamatie Deivis.
- Dj Alexander
Re: Reclamatie Deivis.
Kazimire. nu crezi ca injuri prea mult si jignesti adminul? Abtina-te si putin respect !!
prost e la tine injuratura?
- Dj Alexander
Ba baiete daca ar stii un admin cat injuri cand nu e pe srv. Vb mai frumos!!!
Ti-am dat 4 minute gag si ai continuat sa ma injuri la microfon , crezi ca eu am intrat pe server sa-ti suport tie injuraturile si jignirile , daca vrei sa strici dispozitia celor de pe server mai bine nu trebuie sa fi lasat pe server pana te calmezi:)
Băi , erai la CT injurai tipai , l ai înjurat pe deivis , și ți a dat gag , după eu am dat day , și l ai făcut prost pe deivis , el ți a zis , să încetezi , n ai ascultat , așa că ai luat ban pe merit .
Da Prost este injuratura, nu cred ca tie iti convine ca altu sa te faca prost pe chat sau mic , ca sari direct sa spui ca de ce nu ii da nimeni gag
Ai primit un gag ai mai luat unu , apoi ban daca nu se intelege. Incearca sa nu mai injuri pentru orice rahat sau sa faci pe altii cumva.

Ai primit un gag ai mai luat unu , apoi ban daca nu se intelege. Incearca sa nu mai injuri pentru orice rahat sau sa faci pe altii cumva.
Data viitoare vino si tu deivis cu dovezi cum ca te-a injurat in asa fel incat sa merite gag si ban. Ca nici tu nu cred ca esti usa de biserica, de te injura asta fara motiv.
Nu mai dati t/c la reclamatii de genul unde sunt dovezi.

Nu mai dati t/c la reclamatii de genul unde sunt dovezi.