Nume în joc: Gabriel
Numele acuzatului: syntros
Motivul acuzației: scos aiurea de la ct, staff nepregatit
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: in jurul orei 16.30, 06.03.2017
Martori prezenți pe server: se vede in poze. emanuel, troll, remx +++
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/R3a17
Scurtă descriere: eram pe rehab.. trecuse vreo 10 min din mapa.. era gunday.. vorbeam cu remx (celalalt ct) intra frumos acest .. copilas.. scoate pe unu de la ct direct, mie imi zice gabriel 5 secunde sa vb (tinand cont ca eu vb incontinuu), ii explic ca eu vorbesc probabil e vorba despre un bug cum mereu se intampla pe sv si necesita un retry.. nici o sansa, ma scoate direct.. playerii ii spun ca vorbeam si ca aveam mic insa el imediat ce m-a scos, la scos si pe remx direct (fara sa-i spuna vorbeste 5 secunde sau ceva de genu`) si se baga el ct si .. surpriza, nu se auzea aproape deloc.
rog sa se ia masuri si sa aveti putina grija pe cine bagati in staff !!
reclamatie syntros
Re: reclamatie syntros
Nu e prima data cand face asa, si eu l-am prins la o faza de genul si imediat s-a bagat el.
Si nu inteleg de ce tot il scotea pe "pls" ala de la ct, dar probabil a mai fost inainte.
Warn ! ca sa se invete minte sa aiba rabdare. Nu se scoate in 5 secunde de la ct pt simplul motiv ca nu il auzi tu. Trebe sa ii acorzi 1-2 minute pana regleaza sau pana se confirma ca se aude chiar daca dureaza si o runda intreaga pana pica el jean, atata timp cat nu face prostii intentionat la ct. Cum a zis si gabriel, se mai intampla sa ai tu un bug la runda respectiva si sa nu il auzi. Si in plus de asta, gabriel mereu avea microfon, puteai sa astepti ca doar nu e player de ieri pe sv.

Si nu inteleg de ce tot il scotea pe "pls" ala de la ct, dar probabil a mai fost inainte.
Warn ! ca sa se invete minte sa aiba rabdare. Nu se scoate in 5 secunde de la ct pt simplul motiv ca nu il auzi tu. Trebe sa ii acorzi 1-2 minute pana regleaza sau pana se confirma ca se aude chiar daca dureaza si o runda intreaga pana pica el jean, atata timp cat nu face prostii intentionat la ct. Cum a zis si gabriel, se mai intampla sa ai tu un bug la runda respectiva si sa nu il auzi. Si in plus de asta, gabriel mereu avea microfon, puteai sa astepti ca doar nu e player de ieri pe sv.