Reclamatie RoYaL-RAUL - Abuz

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
Syko
Smecher de smecher mafiot

Reclamatie RoYaL-RAUL - Abuz

Post by Syko »

Nume în joc: Aqua
Numele acuzatului: RoYaL-RAUL
Motivul acuzației:

- dayuruile(godmodeurile) organizate de el au fost castiga doar de catre Rebeca.
- nu sanctioneaza jucatorii ce vorbesc vulgar cu gag.
- jigneste jucatorii de pe server(ii face retarzi, prosti, etc)
- dau lr box si ii da slay lui deci.
- da gag aiurea de 36 de zile, nici macar nu a scos gagul apoi.
- ii da fd mereu lui Rebeca.
- limbaj licentios pe server.
- FreshhGuy a omorat-o pe Rebeca aceasta avand FD(de la raul pentru nimic) apoi royal ii dadu revive + fd iar (LA COMENZI NORMALE, NU LA DAY)
- abuz de comanda amx_heal, nu a folosit-o cu un scop, a folosit-o total aiurea(era godmode intr-adevar)
- isi da gag singur aiurea.
- ma jigneste mereu cand sunt pe server.
- da transfer rebecai aiurea la spectator mereu (nu cred ca este permis).
- schimba mapa fara sa dea vote, o schimba de capul lui ca asa vrea el, baga ce mapa ii place lui.

Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Ieri (nu au trecut 48 sau 24 de ore deci inca sunt valabile dovezile) si astazi, orele exacte nu le stiu.
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB): Sprite, seven, danger ca mai sunt si stiu povestea, oricum dovezile spun tot.
Dovadă(poză sau video): sunt prea multe mancati-as talentul tau, nu le pot urca pe toate pe imgur. le las pe zippy, daca e sa mearga dau edit sau post la acest topic: http://www25.zippyshare.com/v/tKJfDNBT/file.html

Si asa(recomand sa downloadati acolo sunt toate corecte, aici poate am mai ratat vreo poza): http://imgur.com/a/3rH45 / http://imgur.com/a/OoOlT / http://imgur.com/a/6ST8P / http://imgur.com/a/HVxWZ

Scurtă descriere: Eu unul m-am saturat sa faca abuzul asta, sa ma jigneasca/injure la microfon, sa dea fd/revive/spec lui rebeca aiurea doar ca asa vrea el, ieri a zis o comanda " Jean spune ridicate iar in maxim o secunda a rostit 3, 2, 1 si l-a omorat pe ala, ce sa vezi? REBECA ERA ULTIMA IN VIATA. Ooo vai.. Pe langa faptul ca schimba mapele cum vrea el, injura/jigneste ca la usa cortului mai si face godmodeuri in care doar rebeca este castigatoarea, pe bune, se vad favorizmele. Las-o incolo de treaba, a primit un singur fucking warn doar pentru ca a injurat, dar vad ca el continua si cu limbajul licentios si cu abuzul. Panta te rog eu, nu te mai mira de ce asa putini, de ce criza de admini. seven si stoica sunt on aproape toata ziua si ei stiu despre ce vorbesc, tot serverul stie dar le e frica sa vorbeasca.. Nu trebuia sa reprimeasca gradul.
A da, sa mentionez ca aceasta reclamatie este pentru ca m-am saturat de favorizme, nu pentru ca am contra la slot, oricum voi fi respins.
Image
RoYaL-RAUL

Re: Reclamatie RoYaL-RAUL - Abuz

Post by RoYaL-RAUL »

aqua, imi place ca continui sa suferi, "abuzurile cu hp" au fost facute dupa ora 12 cand este permis, in caz ca nu stiai, limbajul meu licentios, eu ma adresez asa doar unor playeri cu care imi permit, daca nu-i convine la deci ca i-am zis sa suga pula asta e, sa-mi faca el reclamatie, la fel imi zice si el in caz ca nu stii, "rebeca castiga toate mg-urile" da, in marea majoritate ea cu inca cineva raman ultimii si dau box, sau joaca fotbal sau alt cv, slay la deci , eu cu deci ne dam ban slay kick etc, asa suntem noi "mai speciali" dar de la tine nu ma astept sa intelegi sarcasmul, e mult prea mult pentru tine, gag 36 de zile ahhh asta-i alta poveste, i-am scos gagu stai lin si i-am dat pt ca mo injurat si i-am dat la caterinca daca la pepsy nu ii convine il astept cu o reclamatie, gagu' ce mi l-am dat mie, este un bug, daca dai gag foarte mult il scoate automat sv-ul :)))) dar iar o spun, nu ma astept sa stii tu ce-i aia gluma, asa ca daca mai ai ceva de obiectat, te rog frumos sa mergi sa bei o gura de apa, sa-ti revii si sa te calmezi. si eu care ma gandeam sa-ti dau pro... ahhh =))

a da fd si revive, daca sunt un idiot omaora aiurea eu dau revive nu inteleg ce te agiti asa, si imi place ca tu stai afk doar ca sa ma prinzi pe mine ca fac ceva =)))))) fd dau mereu ca da lr cu mine, iar e udaca vreau sa dau fd dau, si da schimb fara sa dau vote, ce vote vrei sa dau la 6 playeri din care 2 afk ? ...
Image
Syko

Post by Syko »

RoYaL-RAUL wrote:aqua, imi place ca continui sa suferi, "abuzurile cu hp" au fost facute dupa ora 12 cand este permis, in caz ca nu stiai, limbajul meu licentios, eu ma adresez asa doar unor playeri cu care imi permit, daca nu-i convine la deci ca i-am zis sa suga pula asta e, sa-mi faca el reclamatie, la fel imi zice si el in caz ca nu stii, "rebeca castiga toate mg-urile" da, in marea majoritate ea cu inca cineva raman ultimii si dau box, sau joaca fotbal sau alt cv, slay la deci , eu cu deci ne dam ban slay kick etc, asa suntem noi "mai speciali" dar de la tine nu ma astept sa intelegi sarcasmul, e mult prea mult pentru tine, gag 36 de zile ahhh asta-i alta poveste, i-am scos gagu stai lin si i-am dat pt ca mo injurat si i-am dat la caterinca daca la pepsy nu ii convine il astept cu o reclamatie, gagu' ce mi l-am dat mie, este un bug, daca dai gag foarte mult il scoate automat sv-ul :)))) dar iar o spun, nu ma astept sa stii tu ce-i aia gluma, asa ca daca mai ai ceva de obiectat, te rog frumos sa mergi sa bei o gura de apa, sa-ti revii si sa te calmezi. si eu care ma gandeam sa-ti dau pro... ahhh =))
care 12 noaptea? eu am fost on si nu era nici 11, parca acolo scria ca doar daca nu sunt jucatori multi, care sa se revolte ca apoi sa iti faca reclamatie.
limbajul tau licentios ce, asa si eu ma adresez unora precum stoica si seven care sunt niste prieteni deosebiti care vor dreptate pe un amarat de joc din 2000 si nu trebuie sa iau gag
daca tu faci abuz iti fac eu reclamatie, nu-mi convine mie asa este, acum 2 minute mi-ai dat gag pentru nab care este pseudonim provenit de la cuvantul incepator, ce jignire este asta ba?
ceri wg pe jb ceea ce nu este permis.
nu ma intereseaza ca-l scoate sau nu serverul, i-ai dat gag lui alex tot la fel de mult si saracu a doua zi vorbea cu mine prin nick ca i-ai dat gag pentru nu stiu ce cacat.
gagul este un editing al pluginului de ban, deci nu cred ca exista asa ceva in el.
n-am nevoie de pro.
Image
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Aqua JB wrote:
RoYaL-RAUL wrote:aqua, imi place ca continui sa suferi, "abuzurile cu hp" au fost facute dupa ora 12 cand este permis, in caz ca nu stiai, limbajul meu licentios, eu ma adresez asa doar unor playeri cu care imi permit, daca nu-i convine la deci ca i-am zis sa suga pula asta e, sa-mi faca el reclamatie, la fel imi zice si el in caz ca nu stii, "rebeca castiga toate mg-urile" da, in marea majoritate ea cu inca cineva raman ultimii si dau box, sau joaca fotbal sau alt cv, slay la deci , eu cu deci ne dam ban slay kick etc, asa suntem noi "mai speciali" dar de la tine nu ma astept sa intelegi sarcasmul, e mult prea mult pentru tine, gag 36 de zile ahhh asta-i alta poveste, i-am scos gagu stai lin si i-am dat pt ca mo injurat si i-am dat la caterinca daca la pepsy nu ii convine il astept cu o reclamatie, gagu' ce mi l-am dat mie, este un bug, daca dai gag foarte mult il scoate automat sv-ul :)))) dar iar o spun, nu ma astept sa stii tu ce-i aia gluma, asa ca daca mai ai ceva de obiectat, te rog frumos sa mergi sa bei o gura de apa, sa-ti revii si sa te calmezi. si eu care ma gandeam sa-ti dau pro... ahhh =))
care 12 noaptea? eu am fost on si nu era nici 11, parca acolo scria ca doar daca nu sunt jucatori multi, care sa se revolte ca apoi sa iti faca reclamatie.
limbajul tau licentios ce, asa si eu ma adresez unora precum stoica si seven care sunt niste prieteni deosebiti care vor dreptate pe un amarat de joc din 2000 si nu trebuie sa iau gag
daca tu faci abuz iti fac eu reclamatie, nu-mi convine mie asa este, acum 2 minute mi-ai dat gag pentru nab care este pseudonim provenit de la cuvantul incepator, ce jignire este asta ba?
nu ma intereseaza ca-l scoate sau nu serverul, i-ai dat gag lui alex tot la fel de mult si saracu a doua zi vorbea cu mine prin nick ca i-ai dat gag pentru nu stiu ce cacat.
gagul este un editing al pluginului de ban, deci nu cred ca exista asa ceva in el.
n-am nevoie de pro.

aqua imi place ca te agiti atat pt ca nu ti-am dat pro =))) daca ar fi fost sa-ti dau tie gag si ban pt fiecare injuratura/abuz erc, mai aveai ban pana sapt. viitoare chit ca pot sa dau ban doar 2 ore =)))
Image
Syko

Post by Syko »

RoYaL-RAUL wrote:
Aqua JB wrote:
n-am nevoie de pro.

aqua imi place ca te agiti atat pt ca nu ti-am dat pro =))) daca ar fi fost sa-ti dau tie gag si ban pt fiecare injuratura/abuz erc, mai aveai ban pana sapt. viitoare chit ca pot sa dau ban doar 2 ore =)))
niste dovezi ar fi cv.
Image
Panta

Post by Panta »

te-am rugat daca mai ai probleme cu altii in loc sa te pui sa ii jignesti si sa injuri chit ca te jigneste de familie etc. mai bine le dai gag si ban si daca comenteaza pe forum ai dovada.

O sa fac la fel ca si Dan si am sa pedepsesc limbajul de tigani.

1 warn. Ai doua, la 3 warn iti dau remove si revi de la inceput.
:closed:
Image
Locked