Reclamatie KillWithStyle

Locked
TragiTrag

Reclamatie KillWithStyle

Post by TragiTrag »

Nume în joc: TragiTrag
Numele acuzatului: KillWithStyle
Motivul acuzației: M-a scos de la CT ca nu avea el glow si ca nu am zis eu nimic de glow, COPIL DISTRUS.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 22:32- 24.06.2014
Martori prezenți pe server: Stark, Youtube
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/Uu5tViw
Scurtă descriere: E un copil distrus, tot serverul ma asculta si el ma dat afara ca l-am omorat ca n-avea glow
Image
Gabii

Re: Reclamatie KillWithStyle

Post by Gabii »

Scuze ca ma bag , dar nici tu dupa nu trebuia sa-l injuri...ai totusi un grad.,
TragiTrag

Post by TragiTrag »

Frate, cum sa nu te apuce disperarea cand vezi copii disperati?
..
Image
stark

Post by stark »

Da nu prea am inteles dar mai era 30 de secunde din mapa nu cred ca aveai dc sa te superi asa si am inteles ca tea scos pt ca facea un T block si tu iai omorat pe toti
Image
Image
Image
KILLWithStyl3

Post by KILLWithStyl3 »

[quote="TragiTrag"]Frate, cum sa nu te apuce disperarea cand vezi copii disperati?
..[/quo
Copile a facut block retardatu ala si tu ai facut fk si tiam zis de dinainte ca face block si ai omorat 5 oameni
Si tiam zis fd.Si tu miai zis marsh acasa.Asa ca
[YouTube][YouTube][/YouTube][/YouTube]
TragiTrag

Post by TragiTrag »

Bai mincinosule, cand ti-am zis eu asta, vrei sa iesi in plus a ?
Lasa-te de sporturi extreme
Astept raspunsul lui 0nly
Image
Sprite

Post by Sprite »

Saracul OnLy ..se cearta cu niste copii distrusi ca voi .. :)) mai bine va lasati ca oricum va luati remove..cred ca nu dureaza mai mult de o luna =]]
KILLWithStyl3

Post by KILLWithStyl3 »

Sprite wrote:Saracul OnLy ..se cearta cu niste copii distrusi ca voi .. :)) mai bine va lasati ca oricum va luati remove..cred ca nu dureaza mai mult de o luna =]]

Frate nu eu sunt copil ci ala eu ma tin de treaba si fac ce trebuie dar el face prostii si daca are slot asta nu inseamna ca e Dumnezeu! [Ca are numai slot nu [Owner ca 0nly sau Carnacior care nici ei nu fac ca el]
Radem Glumim Dar tot pana incepi a abuza Deci Nu cred ca are rost sa Mai zic cv ! :bitchplease: :bitchplease: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas: :iesiacas:
[YouTube][YouTube][/YouTube][/YouTube]
Sprite

Post by Sprite »

KILLWithStyl3 wrote: nu inseamna ca e Dumnezeu! [Ca are numai slot nu [Owner ca 0nly sau Carnacior care nici ei nu fac ca el]
Tu zici ca daca ai owner esti Dumnezeu ... Mda ,am inteles cine e copilu' distrus in treaba asata .. :lol:
0nLy

Post by 0nLy »

Ce va mai place sa faceti tiganie. Nici n-am inteles mare lucru din ce s-a intamplat. Poate ar trebui sa-l sanctionez pe kill, dar in acelasi timp ar trebui sa te sanctionez si pe tine pentru limbaj.
Oricum faza cu scosul nu e clara. In plus era sfarsit de mapa, asa ca o sa trec cu vederea.
Incercati sa nu va mai scoateti intre voi, faceti reclamatie daca cineva nu respecta regulile!

:TC:
Image
Locked