Nume în joc: Krypton*******
Numele acuzatului: Blaaze
Motivul acuzației: scoate jean
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 1 minut
Martori prezenți pe server: Skizzzo Goagal si restul
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/33797440.6
Scurta descriere : mi-a scos jeanu degeaba mah si in plus daca nu ma insel nici nu are voie
reclamatie
- Krypton******
- Bautor autorizat

Re: reclamatie
Krypton****** DACA SCRIE IN REGULAMENT CA E VOE SA TE PUI JEAN RUNDA DUPA RUNDA TIMP DE 3 ORI ATUNCI ZIMI SI ARATAMI DAR PANA ATUNCI TACI, JOACA SI NU TE MAI OFTICA

singurul care sa ofticat ai fost chiar tuBlaaze wrote:Krypton****** DACA SCRIE IN REGULAMENT CA E VOE SA TE PUI JEAN RUNDA DUPA RUNDA TIMP DE 3 ORI ATUNCI ZIMI SI ARATAMI DAR PANA ATUNCI TACI, JOACA SI NU TE MAI OFTICA![]()
![]()
![]()
asa-i
dar nu trb sa ii scoti jeanul la un admin

- Krypton******
- Bautor autorizat

bah da nu am fost runda dupa runda... am fost eu am murit apoi s-a bagat altu dupa ce sa terminat runda nu m-am bagat eu s-a bagat altu si dupa m-am bagat eu ...
P.S daca a fost altfel si nu tin eu minte scuzama frate (dar nu prea cred)

P.S daca a fost altfel si nu tin eu minte scuzama frate (dar nu prea cred)

Ala a fost ultimu jean si s-a bagat apoi Krypton , si apoi nu ai voie sa scoti jean/de la ct un grad mai mare ca tine!!!!Krypton****** wrote:bah da nu am fost runda dupa runda...
krypton desi urasc sa ma cert a fost asa:
Teai pus tu si apoi ai fot omorat cu ranga (adica ce ai spus si tu) insa a doua runda teai pus tot tu si nu asta ma deranjat ci faptul ca celalalt CT eu nu stiam daca are mic ca nu a vb nici la prima runda aia cu fd si in plus daca nu avea mic ar fi trebuit scos deci mai mult asta e motivu pt care tiam scot jeanu nu ca sa ma joc eu cu comenzi sau lucruri de genu
Teai pus tu si apoi ai fot omorat cu ranga (adica ce ai spus si tu) insa a doua runda teai pus tot tu si nu asta ma deranjat ci faptul ca celalalt CT eu nu stiam daca are mic ca nu a vb nici la prima runda aia cu fd si in plus daca nu avea mic ar fi trebuit scos deci mai mult asta e motivu pt care tiam scot jeanu nu ca sa ma joc eu cu comenzi sau lucruri de genu