Nume în joc: [eXe]*dJ_DigitAl
Numele acuzatului: R3load sau asa ceva.
Motivul acuzației: Ma scoate de la ct aiurea. Nici nu imi da timpu sa bag microfonu.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum
Martori prezenți pe server: Multi
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/2ZBszlH
Scurtă descriere: M-am facut jean, am dat comenzi, am vazut ca nu se auzea, si atunci mi-am dat seama ca nu aveam microfonu on. Dupa ce l-am activat am vazut ca r3load m-a scos de la ct ca cica "nu se aude". Pai nici acele 5 secunde nu le-am avut pentru al activa ca tu deja ma scoti. Serios? Te grabesti? Mai invata si tu ce trebuie sa faci, nu e de mirare ca toti te injura.
Plangere r3load - warn
Re: Plangere r3load ma scoate de la ct
Cum sa-ti explic eu tie copile sa intelegi pt ca la varsta ta se vede ca nu gandesti
E vina mea ca tu nu iti pui microfonu cand esti ct?Te-am lasat 3 sec sa vb nu ai vorbit si te-am scos si te plangi ca o fetita si in plus puteai sa spui simplu asteapta sa bag microfonu
E vina mea ca tu nu iti pui microfonu cand esti ct?Te-am lasat 3 sec sa vb nu ai vorbit si te-am scos si te plangi ca o fetita si in plus puteai sa spui simplu asteapta sa bag microfonu
Daca estu tu analfabet si nu stii sa citesti nu e vina mea, eu am sus sa astepti putin. Tu nici nu ai asteptat si m-ai scos. Deci ciocu mic si nu te mai caca pe tine, ca nu e maicata acasa sa iti schimbe scutecu, e la mine ca o sodomizez :>
Ce glume de santier ai in tine si analfabetu de aici cred ca tu esti
Acum taci si asteapta sa vezi ce spune only
Acum taci si asteapta sa vezi ce spune only
R3load wrote:Cum sa-ti explic eu tie copile sa intelegi pt ca la varsta ta se vede ca nu gandesti
Code: Select all
⇒ Dacă microfonul unui CT nu se aude sau se aude sacadat, adminul îl lasă 1 minut să-și regleze microfonul și setările, dacă intervalul de timp a expirat, iar CT nu și-a rezolvat problema acel CT este mutat la T. 1minut nu 3 secunde. In plus digital este membru in staff. Care parte din NU AVETI VOIE SA DATI COMENZI PE ALTII CU GRAD MAI MARE SAU EGAL nu o intelegi? Doar in situatii speciale este permis (cand este pus serverul in pericol). Pentru restul cazurilor faceti reclamatii cu dovezi (gen faci un demo cu respectivul ca nu vrea sa se bage jean sa vorbeasca)
1warn sa te inveti minte sa respecti timpul minim alocat unui ct sa vorbeasca, precum si regulile privind ceilalti membrii din staff!
:TC: