reclamatie drakula

Locked
Poky

reclamatie drakula

Post by Poky »

Nume în joc: Poky...Era fratemi`u la PC cu numele "Alaa"
Numele acuzatului: drakula
Motivul acuzației: Il scoate de la CT k sa intra altul. cu toate k era loc si a intrat REGULAMENTAR cu /joinct
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi//13:25
Martori prezenți pe server: Eddy si inca 3-4
Dovadă(poză sau video):
Aici unde se vede k a intrat regulamentar
http://s24.postimg.org/z5sldwjtx/jail_rehab0000.png
si aici unde la scos fara motiv
http://s22.postimg.org/5uarl367l/jail_rehab0001.png
Scurtă descriere: dasdas
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
ManIackul123

Re: reclamatie drakula

Post by ManIackul123 »

k
Last edited by ManIackul123 on 02 Nov 2013 13:39, edited 1 time in total.
0nLy

Post by 0nLy »

Pentru limbaj vulgar nu se dau avertismente se dă gag, dar nu mult 2-3 minute pentru a se potili (pentru că în astea 2-3 minute el nu poate să fie Jean și teoretic este o frustrare din partea celui sancționat), dar regula aceasta se aplică dacă și numai dacă sunt admini ON pe server, în cazul în care nu sunt slot are dreptul de a da avertismente CT-ului pentru limbaj licențios de la microfon.

Maniack poate vrei si tu sa citesti regulamentul, este clar ca nu ai facut asta. Deci ii dai un avetisment nu il scoti direct.
Image
Kill

Post by Kill »

Da, si eu am fost, si el avea microfon dar drakula l-a scos si nu stiu de ce.. :(
Imi pare rau pentru tine Alaa [Poky] dar ce sa fac, cred ca asa e drakula ca si pe soramea o tot scoate :|
Eu cred ca merita drakula remove pentru ca, cand sunt eu CT dau godmode day si el zice ca daca-l omor ma scoate,frate...Daca nu o castigat la fotball eu ce sa-i fac? :|.
La fel si Eddy abuzeaza de scotere exemplu: Flavi a intrat cu /joinct lo lasat 10 min si lo scos..
Image
Image
Image
Image
Image
Image
ManIackul123

Post by ManIackul123 »

Kill wrote:Da, si eu am fost, si el avea microfon dar drakula l-a scos si nu stiu de ce.. :(
Imi pare rau pentru tine Alaa [Poky] dar ce sa fac, cred ca asa e drakula ca si pe soramea o tot scoate :|
Eu cred ca merita drakula remove pentru ca, cand sunt eu CT dau godmode day si el zice ca daca-l omor ma scoate,frate...Daca nu o castigat la fotball eu ce sa-i fac? :|.
La fel si Eddy abuzeaza de scotere exemplu: Flavi a intrat cu /joinct lo lasat 10 min si lo scos..
Da asa e eddy abuzeaza adineuri cand eram pe sv la scos pe unu ca isi baga mic in pc sau nush dc si ia zis sa nu il scoata casi baga mic.

Si 0nly normal cei cu slot eu stiu ca nu pot da gag
drakula

Post by drakula »

Kill wrote:Da, si eu am fost, si el avea microfon dar drakula l-a scos si nu stiu de ce.. :(

ba frte sunt eu de vina daca ala nu vb ma tot injura si nu vb is eu de vina zice sa va fwu pe toti si na mie daia mia sarit draci adica el zice sa ne fwa tot sv laso ma frte draq de trb
Poky

Post by Poky »

hahahah. NU NU NU. Dc nu ai facut POZA si la ce scria mai SUS? Vreau sa stiu asta? Normal k el v injura daca el intra nici nu apuca sa vorbeasca si voi il scoateti. ok sa zicem k asta este o reclamatie inutila. De acum o sa fac POZA la toata CONSOLA sa vedem cine minte si cine spune adevarul.
X( :-w Tie daca iti zice unu SCOATEL PE ALA in asculti?..vom traii si vom vedea.
La ora de romana profesoara pune pe elevi sa faca propozitii cu cuvintele probabil si imposibil. Ajunge profa la bula si il intreaba propozotiile.
bula: In cancelarie, cand ma uit pe gaura cheii, vad pe domn' director cu pantalonii dati jos si pe doamna secretara cu fusta ridicata. PROBABIL se f****u, IMPOSIBIL sa se cace ca nu aveau hartie.
ManIackul123

Post by ManIackul123 »

Poky wrote:hahahah. NU NU NU. Dc nu ai facut POZA si la ce scria mai SUS? Vreau sa stiu asta? Normal k el v injura daca el intra nici nu apuca sa vorbeasca si voi il scoateti. ok sa zicem k asta este o reclamatie inutila. De acum o sa fac POZA la toata CONSOLA sa vedem cine minte si cine spune adevarul.
X( :-w Tie daca iti zice unu SCOATEL PE ALA in asculti?..vom traii si vom vedea.
Nul scot mai intai il intreb pe ala care mia zis dc sa il scot si daca zice ca nui merge mic zic ca next numele cu tare e jean si daca nu merge il scot!!
drakula

Post by drakula »

ManIackul123 wrote:
Poky wrote:hahahah. NU NU NU. Dc nu ai facut POZA si la ce scria mai SUS? Vreau sa stiu asta? Normal k el v injura daca el intra nici nu apuca sa vorbeasca si voi il scoateti. ok sa zicem k asta este o reclamatie inutila. De acum o sa fac POZA la toata CONSOLA sa vedem cine minte si cine spune adevarul.
Nul scot mai intai il intreb pe ala care mia zis dc sa il scot si daca zice ca nui merge mic zic ca next numele cu tare e jean si daca nu merge il scot!!

ba da u esti prst tu la ori ce rec tu in totdeauna trb sa zici ceva da mai taci .... o data si lasai admin si decida nu tu ........
Skyfall

Post by Skyfall »

drakula 1 warn pentru limbaj si comportament de copil.
Locked