reclamatie Gabii

Locked
Festiblu

reclamatie Gabii

Post by Festiblu »

Nume în joc:FesTiblu._|_
Numele acuzatului:Gabii
Motivul acuzației:da votemap la minutul 6:52 aproape 7,eu stiu ca se da vot la si 5.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: nush acum3-4 zile(nu am putut sa ii fac atunci recl. ca nu imi mergea netu prea bine)
Martori prezenți pe server: a.k.a Wolf_=ionutHD=_,just dar el tine cu gabi ca a zis ca nu mai vb cu mine daca ii fac reclamatie
Dovadă(poză sau video):Image Image
Scurtă descriere:Warn
Image
Image
Gabii

Re: reclamatie Gabii

Post by Gabii »

Bai sobolane, asta s-a intamplat acum 10 zile cred.Era talente si am dat vot fiind multi playeri in viata.Oricum nu am acceptat secatule. 2 minute nu era mare diferenta...mapa schimbata la 4 :-?..nu mai stiu sigur. Si numai fa reclamatii dupa 10 zile ca nu stiu fiecare vot care l-am dat.
Festiblu

Post by Festiblu »

Asta crezi u 10 zile a fost acum 3-4 zile ce crezi ca scapi de warn daca zici ca a fost acum 10 zile? au fost 3-4 zile ma butule
Image
Image
Gabii

Post by Gabii »

Băi copilule vezi pe cine faci but ca n-am făcut grădiniță amândoi, ești prea idiot sa numeri știu..Nu au trecut doar 3 zile 9-10 nu mai știu exact
Just.

Post by Just. »

Sa zicem ca au fost 4zile
BUTULE NU SE MAI PUNE PESTE 4 ZILE....VAI CE IDIOT ESTI.
0nLy

Post by 0nLy »

Festiblu wrote:Data și ora când s-a întâmplat conflictul: nush acum3-4 zile
Fara data si ora exacta nu pot sa verific cele intamplate. Esti chiar prost daca tu crezi ca ma apuc sa caut in loguri pe 10 zile.

:TC:
Image
Locked