Reclamatie Gabii

Locked
Darius.

Reclamatie Gabii

Post by Darius. »

Nume în joc: Darius
Numele acuzatului: GAbii
Motivul acuzației: limbaj de taran
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: azi, amu
Martori prezenți pe server: nu conteaza
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Pai intru pe server, il salut si zice ca cica iar am devenit retardat, il intreb ce are si ma face idiot, nu accept asa ceva, cine se comporta in halul asta nu merita gradul de God, sper sa ia downgrade
Image
Image
Gabii

Re: Reclamatie Gabii

Post by Gabii »

Frumos din partea ta :). Ti-am zis așa pentru ca faci tu "Salut all,salut popo". Si nu am zis mare lucru,disperat de reclamatii.Apropo e pe u@,pot sa te înjur pana mă plictisesc.
Darius.

Post by Darius. »

Gabii wrote:Frumos din partea ta :). Ti-am zis așa pentru ca faci tu "Salut all,salut popo". Si nu am zis mare lucru,disperat de reclamatii.Apropo e pe u@,pot sa te înjur pana mă plictisesc.
a da? sa vedem ce zice only

si imi explici si mie ce inseamna popo? ca nu gasesc cuvantul asta in dictionar :(

si nu, nu-s disperat de reclamatii :))
Image
Image
Gabii

Post by Gabii »

Ba dacă ai ajuns sa-mi faci mie reclamații pentru orice cacat...Nu mai am nimic de zis
Darius.

Post by Darius. »

De ce e cacat motivul asta?
Limbajul e mai grav, dupa parere mea, ca un open,box,fd aiurea, si da stiu ca si eu vorbesc urat da nu la persoane, in general, gen Bagamias pula in blender, futemas, bagasiar dumnezeu pula in masa si cacaturi, si poate mai injur pe cate unul, da in niciun caz un admin pe care il consideram prieten
Image
Image
ReN

Post by ReN »

Darius BUT , GABII nu merita warn merita sa ramaie god , deoarece are dreptate il faceai "POPO" si il privat are voie sati zica si de mama si de oricine inafara de saff, si pe u@ la fel deci GABII meriti sa ramai cu god ...
La reclamatie: :contra:
Am observat ceva la poza pe care o facusi tu iai spus in pv care e problema ta sau ceva de genu iar acolo era vorba sa dea day JEAN ... Si gabii nu a zis in privat esti idiot a zis in chat cred ca ia zis la JEAN sa nu dea un day care nui placea sau ceva de genu ...
Dar asta suna cunsocut la say: (Admin)Gabii: esti idiot, nu cred ca tia zis tie
Darius.

Post by Darius. »

ReN wrote:Darius BUT , GABII nu merita warn merita sa ramaie god , deoarece are dreptate il faceai "POPO" si il privat are voie sati zica si de mama si de oricine inafara de saff, si pe u@ la fel deci GABII meriti sa ramai cu god ...
La reclamatie: :contra:
Am observat ceva la poza pe care o facusi tu iai spus in pv care e problema ta sau ceva de genu iar acolo era vorba sa dea day JEAN ... Si gabii nu a zis in privat esti idiot a zis in chat cred ca ia zis la JEAN sa nu dea un day care nui placea sau ceva de genu ...
Dar asta suna cunsocut la say: (Admin)Gabii: esti idiot, nu cred ca tia zis tie
esti retardat

1. N-ai fost pe server, datii o data ban la idiotu asta ca comenteaza la toate reclamatiile desi nu e martor

2. [ADMIN] e pe chat normal si pe u@ e (ADMIN) boule

3. N-are voie nici in privat sa injure, de ce ar avea voie??
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Pe privat si pe chat-ul adminilor puteti vorbi orice. Era pe u@ ca e cu (ADMIN).

:TC:
Image
Locked