Reclamatie KingOfTheHell

Locked
FreeDay

Reclamatie KingOfTheHell

Post by FreeDay »

Nume în joc: Free Day
Numele acuzatului: JohnyHell-Ursu sau KingOfTheHell
Motivul acuzației: Isi schimba numele si ma scoata aiurea de la ct.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astazi la ora 2:30*
Martori prezenți pe server: Deagle
Dovadă(poză sau video): ImageImage

Scurtă descriere: Cu vre-o 3-4 mape inainte a mai intrat insa atunci a fost si YouTube si acest JohnyHell sau KingofTheHell tot injura iar YouTube l-a scos de la ct si a iesit de pe server. Acum iar a intrat si isi tot schimba numele si acum m-a scos pe mine de la CT. Si a zis ca stie si parola lui YouTube de la admin.
johnnyhelll

Re: Reclamatie KingOfTheHell

Post by johnnyhelll »

Lasa vrajeala cu scosul aiurea... Am mai fost pe sv... ;) Si ca sa stii atunci Youtube m-a scos pe motivul ca daca mai vb la mic ma scoate.. Daca fac reclamatie isi ia warn.. Dar e oreten cu mine. Tu esti un retard care intra la ct cand vrea el dupa ce nu mai sunt adminii... Toti playerii se plangeau ca ai fost mapa trecuta asa ca sa rezolvat... Si da iti e ciuda ca stiu parole? O stiu si pe a lui mica-ta... Stai cuminte ca nu sunt genul sa scot aiurea. ;) Si ala e un coleg de clasa... Si intradevar eu am intrat atunci pe contul lui ca sa te scot pe tne! ;) Copil retard cu crengi in cap...
Image
FreeDay

Post by FreeDay »

johnnyhelll wrote:Lasa vrajeala cu scosul aiurea... Am mai fost pe sv... ;) Si ca sa stii atunci Youtube m-a scos pe motivul ca daca mai vb la mic ma scoate.. Daca fac reclamatie isi ia warn.. Dar e oreten cu mine. Tu esti un retard care intra la ct cand vrea el dupa ce nu mai sunt adminii... Toti playerii se plangeau ca ai fost mapa trecuta asa ca sa rezolvat... Si da iti e ciuda ca stiu parole? O stiu si pe a lui mica-ta... Stai cuminte ca nu sunt genul sa scot aiurea. ;) Si ala e un coleg de clasa... Si intradevar eu am intrat atunci pe contul lui ca sa te scot pe tne! ;) Copil retard cu crengi in cap...
Draga copilule retardat, da am fost mapa trecuta insa mapa astalalta a fost Deagle CT, a iesit si am intrat eu care ti-e problema? Iar tu de ce joci cu aim ma? Dadea headshot la GunDay tot din 2 gloante si stiu ca nu poti fara aim sa dai asa ca are 300 hp. Tu cand ai fost la CT pe acea mapa ziceai "Jean spune toti in cusca mare" dupa cea au mers toti tu deschideai trapa si cadea toti in lava si tu te radeai ca prostu. xBogdy ti-a spus sa incetezi dupa ai incep si ai vorbit foarte urat de "mica-sa" lui xBogdy si YouTube. Totusi pentru un "admin" esti foarte de treaba. Si din cate stiu eu parola de la un admin nu se da nimanui.
0nLy

Post by 0nLy »

Daca ai fost mapa trecuta ce pula mea mai vrei? Mai vrei si slot.

:TC:
Image
Locked