Nume în joc: AsAsSiNuL***
Numele acuzatului: KeNZoR
Motivul acuzației: Scos degeaba de la CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:
Martori prezenți pe server: baNNed
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/jA8GJHL
Scurta Descriere : Pai eram ct si kenzor mi-a spus ca ma scoate si ca sa imi arate ca are tupeu m-a scos + ca am grad mai mare ca el
Reclamatie Kenzor - warn
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Reclamatie Kenzor - warn
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Re: reclamatie KeNZoR
In primu rand ToT Ma rugam de tn casa REGLEZI CA SE AUDE INTRERUPT
Si daca esti mai mare Grad decat mn ce nu pot sa te scot daca nu se aude ce Drq
+ ca el STIE CA SE AUDE INTRERUPT Si cand intra JEAN Da GunDay ca sa nu Vorbeasca
+ ca el STIE CA SE AUDE INTRERUPT Si cand intra JEAN Da GunDay ca sa nu Vorbeasca
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

De ce dq minti ? Chiar in momentul ala incercam microfonul vechi ca sa stiu daca il pun pe cel nou plus ca nu mi-ai dat 1 min de reglat
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Ba tiam dat daca tu nu te uiti pe CHAT ce sati fac
si tu intri la CT casa probezi microfonu al vechi ?? nu aveai cand sal bagi microfonu al vechi ca era Gunday si tu trageai ca disperatu
si tu intri la CT casa probezi microfonu al vechi ?? nu aveai cand sal bagi microfonu al vechi ca era Gunday si tu trageai ca disperatu
Poate citesti si regulamentul pe viitor.KeNZoR wrote:In primu rand ToT Ma rugam de tn casa REGLEZI CA SE AUDE INTRERUPT
Dovezi vad ca nu ai, deci warn
:TC: