Reclamatie Ciubaca

Locked
oNNe127

Reclamatie Ciubaca

Post by oNNe127 »

Nume în joc: oNNe
Numele acuzatului: Ciubaca
Motivul acuzației: Scoate de la CT aiurea.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 21.06.2015 ora 12:32
Martori prezenți pe server: 21 ,Chimie,mascatu
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: El spune ca a fost mapa trecuta da nu a fost mapa trecuta a fost 21,mascatu,=_BogdanHD_=si camper.

ATENȚIE!
- Fără dovadă și martori nu se ia în considerare reclamația făcută.
- Dovada de tip demo nu trebuie sa fie mai mare de 5minute. Filmati doar partea care va intereseaza, nu intereseaza pe nimeni cum a decurs tot jocul de-a lungul unei mape. Daca este nevoie puteti face 2 demo-uri!
- Reclamatiile trebuie facute de cei pe care au fost executate comenzile, altfel nu se iau in considerare (exceptie ban,exterminate sau alte comenzi abuzive pe unul sau mai multi playeri)!
- Faceți "new topic" respectând numele acuzatului, exemplu: Reclamație Skyfall
Mike. e tata meu :)
Image
Image
ciubacaNY

Re: Reclamatie Ciubaca/warn

Post by ciubacaNY »

nu inteleg care e treaba ta..l-am scos ca a fost harta trecuta,l-am vazut cu ochii mei cand incerca sa faca kz-ul cu restul de gardieni si tot pica,nu reusea..cauti sa fii "fidel" serverului sau de ce te bagi tu asa aiurea? omul nu a comentat nimic,harta trecuta a fost si vii tu si te bagi asa ca n-ai ce face in banca ta..astept parerea superiorilor..

apropo..trebuia sa citesti,dar nu cred ca esti capabil de asa ceva.. "- Reclamatiile trebuie facute de cei pe care au fost executate comenzile, altfel nu se iau in considerare (exceptie ban,exterminate sau alte comenzi abuzive pe unul sau mai multi playeri)!"
Last edited by ciubacaNY on 21 Jun 2015 21:45, edited 1 time in total.
0nLy

Re: Reclamatie Ciubaca/warn

Post by 0nLy »

Iar e sezonul avocatilor?

:TC:
Image
Locked