Reclamatie TragiTragi

Locked
Caporal

Reclamatie TragiTragi

Post by Caporal »

Nume în joc:Caporal
Numele acuzatului:TragiTragi
Motivul acuzației:Am 2 motive 1.Scoate de la ct degeaba pe un incepator care a spus cu simon si 2.Ma scoate pe mine de la ct ca am apasat un buton la godmode si putea sa imi dea 2 av-uri sau 1av nu sa ma scoata
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 21.07.2015 16:30
Martori prezenți pe server:Multi
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/euyEyaB http://imgur.com/NbvXL70 (is 2 poze diferite daca va uitati mai atent)
Scurtă descriere: 1. Scoate degeaba de la ct pt ca a spus ala cu simon era player nou si m-a scos pe mine ca am apasat 1 buton
If You Want To Beat The Best You Must BE The Best :D

Caporal JB.B-ZONE.RO BeSt SeRvEr EvEr
.DarKofDeaD.

Re: Reclamatie TragiTragi

Post by .DarKofDeaD. »

:contra: Esti prost rau ma. Mai prost ca noaptea. sa mor eu. Ala vorbea de vreo 10 min cu simon. Si e normal sa il scoata. I-a zis tragi de 10 ori cu jean. El nimic. Faci recl ca sa te afli si tu ca pula-n pizda.
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
Caporal

Post by Caporal »

Mai eu nu vreau sa ma cert dar tu nu erai pe sv si ala era jean de 2 min ce 10 min ma?
If You Want To Beat The Best You Must BE The Best :D

Caporal JB.B-ZONE.RO BeSt SeRvEr EvEr
.DarKofDeaD.

Post by .DarKofDeaD. »

Cica nu eram pe server. Esti mai prost ca noaptea, cum ziceam. Ai primit warn si acum faci reclamatii aiurea? Doamne nu stiu cine ti-a dat slot... =)) =))
Scorul meu de ZEU !

Image

Image

Image
0nLy

Post by 0nLy »

Ala poate sa faca singur reclamatie ca are maini si creier. Si tu daca zici ca ai apasat pe butoane, probabil ai omorat tero. Nu inteleg de ce mai faceti reclamatii cand sunteti vinovati.

:TC:
Image
Locked