Reclamatie DarK ^ oNe - warn darkone, xman
Reclamatie DarK ^ oNe - warn darkone, xman
Nume în joc: xMan
Numele acuzatului: DarK ^ oNe
Motivul acuzației: Abuz.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum.
Martori prezenți pe server: cRs.
Dovadă(poză sau video): http://postimg.org/image/uf0dei09h/
Scurtă descriere: L-am scos eu de la CT si apoi m-a scos si el.. El l-am scos deoarece a fost mapa trecuta la inceput (a fost viu 1 runda). Lui copilul de DarK ii trebuie scos acces-ul pentru ca face abuz incontinuu.
Numele acuzatului: DarK ^ oNe
Motivul acuzației: Abuz.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum.
Martori prezenți pe server: cRs.
Dovadă(poză sau video): http://postimg.org/image/uf0dei09h/
Scurtă descriere: L-am scos eu de la CT si apoi m-a scos si el.. El l-am scos deoarece a fost mapa trecuta la inceput (a fost viu 1 runda). Lui copilul de DarK ii trebuie scos acces-ul pentru ca face abuz incontinuu.

Re: Reclamatie DarK ^ oNe
>>> Dark a fost scos pentru ca a fost lasat 1 minut sa regleze iar acesta nu a reglat deci a fost dat afara cu o mapa inainte.
>>> Pentru ca e cretin a crezut ca tu l-ai scos atunci si s-a enervat pe tine.
>>> Tu l-ai dat afara de la ct pentru ca a stat mai mult de 1 runda ct pe cealalta mapa iar acest copil cretin a vrut sa se razbune
.

>>> Tu l-ai dat afara de la ct pentru ca a stat mai mult de 1 runda ct pe cealalta mapa iar acest copil cretin a vrut sa se razbune

0ren8 wrote: >>> Dark a fost scos pentru ca a fost lasat 1 minut sa regleze iar acesta nu a reglat deci a fost dat afara cu o mapa inainte.
>>> Tu l-ai dat afara de la ct pentru ca a stat mai mult de 1 runda ct pe cealalta mapa iar acest copil cretin a vrut sa se razbune.
Foarte adevărat.
Răzbunarea e armă prostului. Puteai sa-i faci reclamație ca te-a scos ( oricum te-a scos pe drept) nu sa-l scoți și tu.
Valar Morghulis!
-
InFeRNuS iS HeRe
cRs wrote:0ren8 wrote: >>> Dark a fost scos pentru ca a fost lasat 1 minut sa regleze iar acesta nu a reglat deci a fost dat afara cu o mapa inainte.
>>> Tu l-ai dat afara de la ct pentru ca a stat mai mult de 1 runda ct pe cealalta mapa iar acest copil cretin a vrut sa se razbune.
Foarte adevărat.
Răzbunarea e armă prostului. Puteai sa-i faci reclamație ca te-a scos ( oricum te-a scos pe drept) nu sa-l scoți și tu.

>>> Dark a fost scos pentru ca a fost lasat 1 minut sa regleze iar acesta nu a reglat deci a fost dat afara cu o mapa inainte.
- .DarKofDeaD.
Madaline, ma scoti din sarite. Nici nu erai pe server ba baiatule. Comentezi ampulea.
Scorul meu de ZEU !

Dark of dead fututi morti ma ti de pizda proasta ai ban si tot comentezi.
Valar Morghulis!
- .DarKofDeaD.
- .DarKofDeaD.