Reclamatie 21

Locked
TheMaster

Reclamatie 21

Post by TheMaster »

Nume în joc: The Master69
Numele acuzatului: [21]
Motivul acuzației: Gag aiurea , abuz .
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 15 minute
Martori prezenți pe server: like , etc
Dovadă(poză sau video) : Image
Scurtă descriere: Am primit gag nu pentru ca am folosit un limbaj vulgar sau xenofob si pentru faptul ca am zis '21-a' in gluma ! Gag 3 minute pe un motiv fictiv 'calm' chiar daca eu nu am injurat sau am facut spam !
Last edited by TheMaster on 19 Dec 2015 15:56, edited 1 time in total.
Image
[21]

Re: Reclamatie 21

Post by [21] »

Cand o sa imi spui pe nume nu o sa iti mai dau gag, atata timp cat imi spui "21-a" cea ce eu nu iti permit o sa ai gag de fiecare data, toti care mi-au zis asa au primit gag, nu permit la niste copii bastarzi sa faca misto de mine. Nu cred ca ai murit pentru 3 minute, invata sa imi zici 21 sau nu te mai baga in seama cu mine cel mai bine.
TheMaster

Post by TheMaster »

1 .'Cea ce nu iti permit ' dar cine esti tu , arata-mi in regulament ca scrie : ' Cei ce folosest numele 21-a vor primi gag ! '
2. 'Toti care mi-au zis asa au primit gag' deci vrei sa spui ca ai abuzat de mai multe ori ? Intresant :-?
3 'copii bastarzi ' ce limbaj de admin , cu limbaju asta nu cred ca meriti sa dai gag , si fi tu un exemplu pentru acei copii bastarzi !
4 PE mine nu ma intresat 3 minute , ma enerveaza abuzu , motivul fictiv , plus ca din cauza gag-ului tau am pierdut ceva runde fara glow !
Image
Panta

Post by Panta »

21, nu mai da gag aiurea pe motive de genul. Daca face cineva misto de tine, aduni niste dovezi si ii faci reclamatie. Dar nu cred ca e mare lucru ca cineva ti-a zis asa, nu vad motiv de jignire.

1 avertisment pt asta

:T.C:
Image
Locked