RECLAMTIE JUST

Locked
SevenUp

RECLAMTIE JUST

Post by SevenUp »

Nume în joc: seven
Numele acuzatului: just for pula
Motivul acuzației: scoate ct
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: alex112 si altii
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/Q7vOy7P
Scurtă descriere: deci dane n-am ce comenta in fata staff-ului tau genial pur si simplu n-am ce comenta.
deci in pula am dat godmode cum se vede, bun. am zis ziua lu just, bun. just a apasat pe butoane, bun. just ma scoate, bun. alex112 e marton a fost cu mn ct , practic n-am demo si alte cacaturi sa arat ca imbecilul asta are probleme mintale . sper Dane sa faci ceva in legatura cu asta ca-mi bag pula-n staffu tau si alte mizerii care ai mai scos pe gura in legatura ca ma iau de adminii tai.
Just.

Re: RECLAMTIE JUST FOR SUGE PULA RATATU PULII DE JEG INFECT

Post by Just. »

ba prostule nu sti sa te ocupi de day?
da, am vrut sa apas butonul dar m-ai omorat.
Apoi peste cateva secunde il apasa altul , deci nu sti sa te ocupi de day.
Deaia te-am scos....a da si chiar mi-a facut placere sa te scot. :D
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

nu voiam sa ma bag in aceasta reclamatie pot sa-i spun infecta.. din cauza limbajului tau.. dai dovada de un copilarie si mai vrei si in staff..
nu stiu despre ceilalti din staff-ul meu, stiu doar de mine, asa ca ai grija ce zici despre staff pentru ca si eu fac parte din el.
cat despre reclamatie, nu stiu ce sa zic.. eu am fost numit "tigan" cand am vrut sa apas pe butoane si am primit SLAY de la just (comenzi pe grad mai mare), dar vad ca acum s-a intors roata. ce zici tigane ? Normal, din punctul meu de vedere, daca omoara gen 1 player se da 1 av. nu scos de la ct.

EDIT: ALEX112 a apasat pe butoane (era CT) si a primit slay din partea mea dupa m-am pus spectator (aveam putina trb) si nu stiu ce s-a intamplat dupa
:bulangiu:
Dan

Post by Dan »

Din cauza limbajului tau reclamtia este egal cu 0, iar tu primesti ban pe forum. :T.C:
Locked