reclamatie

Locked
tiger00001

reclamatie

Post by tiger00001 »

Nume în joc: MIHAI09
Numele acuzatului:PacK
Motivul acuzației: open aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astayi 21 22
Martori prezenți pe server: Alinutzu ,cristii2003 ,royl raul si alti a da si exemplarul kaNe.
Dovadă(poză sau video):http://i.imgur.com/rNcAxAP.png
Scurtă descriere: era mapa aia cu forma unei bucatari si cu elicopterul ala iar kaNe era jean si nu ia yis sa dea open iar ei a dat total aiurea. si din cate vedeti in screenshot ca era la T

RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE RAZBUNARE :fuckyeah:
tiger00001

Re: reclamatie

Post by tiger00001 »

Scuzati scrisul dar am tastatura in romana adica este in engleza dar se da automat in romana :))
PacKs

Post by PacKs »

Bai copile dintr-un open reclamatie bai frate daca nu stii regulamentul mai bine taci te faci de ras.
Image
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

PacKs wrote:Bai copile dintr-un open reclamatie bai frate daca nu stii regulamentul mai bine taci te faci de ras.
Sper ca ai citit tot regulamentul cand ti-am spus ca altfel iti fac si tie reclamatii ca doar citesti finalul lui si atat. Ai grija, te paste remove. ;)
Image
Andrei.
Sunt retardat si manc cacat !
Sunt retardat si manc cacat !

Post by Andrei. »

Cum adică exemplarul kaNe? =)) :troll:
Dan

Post by Dan »

PacKs wrote:Bai copile dintr-un open reclamatie bai frate daca nu stii regulamentul mai bine taci te faci de ras.
Altu cu tupeu, data vitoare daca mai ai o iesire de genu iesi direct, primesti warn pentru open aiurea.
In loc sa zici ca imi pare rau, sau sa dai o explicatie dece ai dat open, tu incepi cu gura mare.
Locked