Nume în joc: Daniel 1337
Numele acuzatului: Royal-Raul
Motivul acuzației: extend aiurea / limbaj / gag aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 09/05/2016 ~18:20
Martori prezenți pe server: sprite,etc
Dovadă(poză sau video): http://postimg.org/gallery/3e4slmn4i/8d41f9c8/
Scurtă descriere: 1 . Da extend aiurea
2. "PLM" misto limbaj de admin
3. Am primit un gag la inceput de mapa din cauza ca m-am certat cu xGabor , dupa m-a injurat el si ii zic la microfon "Hai Royale dai gag ,unde e gagu?!" si i-a dat lui si ma trezesc si eu cu gag la motiv precizand "si tie". Clar cu raul ,salut !
Reclamatie Royal 3 in 1
- Daniel 1337
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamatie Royal 3 in 1
Ai primit gag ca esti batut in cap si injuri in ultimu hal , si extend am dat din gresala pt ca aveam comanda in consoal de pe mapa cealalta unde dadusem extend pt a finaliza day-ul HNS
Si in legatura cu limbaj am zis "plm" mama mama am injurat juamte de sv nu ?

- johnnyhelll
http://hotupload.eu/8PS
O alta dovada pentru tupeu, ca sta afk, ca are limbaj mai tare si ca exagereaza cu comenzile.
Ai fost afk te-am scos:
=> Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
Tu intri din 2 in 2 harti numai ct ocupand mereu un loc pt jucatorii ce doresc sa joace si ei la ct. Fiind afk te-am scos mai ales pentru ce faci de obicei(am scris mai in sus).
=> Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon.
=> Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!
⇒ Adminii trebuie să aibă un limbaj decent. Limbajul necorespunzător se sancționează cu avertisment până la downgrade/remove.
De asemenea consider ca poate fi folosita si ca dovada pentru Jebelu impotriva lui Royal-Raul. Multumesc.
O alta dovada pentru tupeu, ca sta afk, ca are limbaj mai tare si ca exagereaza cu comenzile.
Ai fost afk te-am scos:
=> Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.
Tu intri din 2 in 2 harti numai ct ocupand mereu un loc pt jucatorii ce doresc sa joace si ei la ct. Fiind afk te-am scos mai ales pentru ce faci de obicei(am scris mai in sus).
=> Adminii au obligatia de a muta un jucător de la CT la T dacă consideră că nu își face bine treaba/abuzează/nu are microfon/nu vorbește la microfon.
=> Nu dați gaguri aiurea, dacă cineva zice "mm de hartă", nu e nici o problemă, dar dacă zice "pizda matii de admin", se dă mute NU BAN! În caz contrar admin-ul primește warn!
⇒ Adminii trebuie să aibă un limbaj decent. Limbajul necorespunzător se sancționează cu avertisment până la downgrade/remove.
De asemenea consider ca poate fi folosita si ca dovada pentru Jebelu impotriva lui Royal-Raul. Multumesc.

- Daniel 1337
raul raul wrote:Ai primit gag ca esti batut in cap si injuri in ultimu hal
Code: Select all
3. Am primit un gag la inceput de mapa din cauza ca m-am certat cu xGabor , dupa m-a injurat el si ii zic la microfon "Hai Royale dai gag ,unde e gagu?!" si i-a dat lui si ma trezesc si eu cu gag la motiv precizand "si tie". Clar cu raul ,salut !Daca aveai administrator te credeam ca faci astfel de greseli dar acum nu iti mai permiti ca moderator sa dai extend aiurea si sa folosesti cuvinte licentioaseraul raul wrote:Si extend am dat din gresala pt ca aveam comanda in consoal de pe mapa cealalta unde dadusem extend pt a finaliza day-ul HNS
- RoYaL-RAUL
Mama danieleDaniel 1337 wrote:raul raul wrote:Ai primit gag ca esti batut in cap si injuri in ultimu halEu am pus aproape ora exacta ,consola serverului nu minte ca am primit gag de 2 ori (doar o singura trebuia).Code: Select all
3. Am primit un gag la inceput de mapa din cauza ca m-am certat cu xGabor , dupa m-a injurat el si ii zic la microfon "Hai Royale dai gag ,unde e gagu?!" si i-a dat lui si ma trezesc si eu cu gag la motiv precizand "si tie". Clar cu raul ,salut !Daca aveai administrator te credeam ca faci astfel de greseli dar acum nu iti mai permiti ca moderator sa dai extend aiurea si sa folosesti cuvinte licentioaseraul raul wrote:Si extend am dat din gresala pt ca aveam comanda in consoal de pe mapa cealalta unde dadusem extend pt a finaliza day-ul HNS
si extend am dat din gresala ca aveam comanda in consoal de pe mapa precedenta

- Daniel 1337
Eu sunt player daca injur primesc gag ,tu esti admin daca injuri iti dai singur gag ? nu prea cred.raul raul wrote:Mama danieletu si kaine va treziti sa imi ziceti mie de limbaj
)))))
si extend am dat din gresala ca aveam comanda in consoal de pe mapa precedenta)
Si la faza cu extend ,greseala se plateste
- RoYaL-RAUL
Mama mama ce lbj am si euDaniel 1337 wrote:Eu sunt player daca injur primesc gag ,tu esti admin daca injuri iti dai singur gag ? nu prea cred.raul raul wrote:Mama danieletu si kaine va treziti sa imi ziceti mie de limbaj
)))))
Si la faza cu extend ,greseala se plateste
M-magazin

Serios? avem chef de glume vad,raul raul wrote:Mama mama ce lbj am si euDaniel 1337 wrote:Eu sunt player daca injur primesc gag ,tu esti admin daca injuri iti dai singur gag ? nu prea cred.raul raul wrote:Mama danieletu si kaine va treziti sa imi ziceti mie de limbaj
)))))
Si la faza cu extend ,greseala se platesteam zis plm ... P-plec L-la
M-magazin)))
Orice prost /handicapat /retard mental stie ce inseamna plm, vad ca nu esti serios si faci abuz si din demo primesti 1 warn pentru abuz si neseriozitate