Da stiu multi o sa spuneti ca sunt nesimtit, bulangiu, etc. Dar eu unul am respectat aceasta comunitate cat timp am fost pe ea si inca o respect.
Din moment ce ai un grad pe server, iei la cunostinta reguliile serverului si modul de joc al acestuia. Din moment ce faceti reclama intentionata la alte servere si spuneti ca lumea sa intre acolo, desi sunteti admini.... cu parere de rau imi exprim aceasta frustrare
Nu vreau dusmanie , fac ceea ce este corect, deoarece copiilor le e frica de voi pe server deoarece sunteti admini si sa nu ia ban oarecum, de aceea tac , insa eu fac ce trebuie.
Un mic demo unde asa zisi admini spun ca ei o sa intre pe un server de cs, si ca si cum nu ar fi de ajuns i ifac si reclama , cum ii fac reclama ? simplu:)) , iesi de e server intri cu numele schimbat in IP , si te apuci sa le zici la toti
Mai jos si un mic screen cu asa zisul abuz. (ca sa nu intervina detalii ca era mort si a reinviat). Persoana in cauza a iesit ca sa isi puna numele un ip de la alt server acesta fiind admin.Dupa care intra inapoi, se transfera la ct , ia revive si gm 1
Din nou nu vreau probleme, ci doar sa fie totul ok, ai facut o greseala suporti consecintele
A si scuzati nerespectarea modelului:)
Demo: http://www.girlshare.ro/3489372603.2
Screen: