Reclamație Fizi.

fiyzi

Re: Reclamație Fizi.

Post by fiyzi »

Ti-am spus si iti mai poate spune si jebelu si gabriel
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

ai intrat ct ca sa canti, deranjai lumea. nu se intelegea nimic. si da, cantai paradis dis dis :)) adica urlai mai mult
stiu ca e un fel de regula.. care sa "sanctioneze" sa zic asa asta ..
Regula schimbata cu urmatoarea:
- playerii care intra la CT si au primit spawn (adica au apucat sa fie vii) nu mai au voie sa intre urmatoarea harta; de asemenea cei care intra si ies de mai multe ori doar ca sa faca spam
ai fost si umpic recalcitrant dupa injurandu-l.. poate unu iti dadea avertisment, poate unul actiona cum a facut fizi.. nu stiu ce sa zic.. totusi stiu ca iti zicea lumea sa taci..
macar daca n-ai mai face asa.. sau gen sa nu mai urli 30 sec incontinuu. e deranjant. mai ales pentru cei cu boxa !
:bulangiu:
tiger00001

Post by tiger00001 »

Ba nu zicea nimenea sa taca . scrieau toti in cheat paradis dis dis
Dan

Post by Dan »

Gabriel17 wrote:ai intrat ct ca sa canti, deranjai lumea. nu se intelegea nimic. si da, cantai paradis dis dis :)) adica urlai mai mult
stiu ca e un fel de regula.. care sa "sanctioneze" sa zic asa asta ..
Regula schimbata cu urmatoarea:
- playerii care intra la CT si au primit spawn (adica au apucat sa fie vii) nu mai au voie sa intre urmatoarea harta; de asemenea cei care intra si ies de mai multe ori doar ca sa faca spam
ai fost si umpic recalcitrant dupa injurandu-l.. poate unu iti dadea avertisment, poate unul actiona cum a facut fizi.. nu stiu ce sa zic.. totusi stiu ca iti zicea lumea sa taci..
macar daca n-ai mai face asa.. sau gen sa nu mai urli 30 sec incontinuu. e deranjant. mai ales pentru cei cu boxa !
Nimic
Locked