Reclamatie Admini.
Re: Reclamatie Admini.
Bai ce aveti toti cu bendeac eu consider ca isi face bin treaba si mere i sanctioneaza pe aia care folosesc un limbaj neadecvat cu gag.
- Linewolfx3
Nu am zis absolut nimic rău despre bendeac, am spus doar că nu prea se descurca , nu cred că este pregătit atât !Dropz wrote:Bai ce aveti toti cu bendeac eu consider ca isi face bin treaba si mere i sanctioneaza pe aia care folosesc un limbaj neadecvat cu gag.

Eu zic ca bendeac este foarte pregatit si se ocupa foarte mult. Merita adminul 
- Linewolfx3
DOAMNE, CE DRQ NU INTELEGI?Dropz wrote:Eu zic ca bendeac este foarte pregatit si se ocupa foarte mult. Merita adminul
NU AM SPUS CA NU MERITE< DAR TU CE INTELEGI, EXACT INVERS, DOAMNE FERESTE :@
app:

1. Urasc godmode.
2. Godmode-ul este plictisitor, si datorita faptului acestuia nu sunt atent la tot ce se spune..
3. Playerul "Just For Fun" a fost dat afara.
2. Godmode-ul este plictisitor, si datorita faptului acestuia nu sunt atent la tot ce se spune..
Scumpete mica nu a fost dat afara a continuat si a dat comenzi acum ma minti pe fata?k3Nz0* wrote:1. Urasc godmode.
si cei care sau bagat aici vreau sa fie sanctionati.

- Linewolfx3
Tu vrei sa fim noi sancționați? De când faci tu legea?TheSkill wrote:Scumpete mica nu a fost dat afara a continuat si a dat comenzi acum ma minti pe fata?k3Nz0* wrote:1. Urasc godmode.
3. Playerul "Just For Fun" a fost dat afara.![]()
Edit: app se scrie s-au băgat*

Prietene cand jucam eu aici, era asa 1 regula sfanta: Daca nu esti trecut la martori nu comentezi.Linewolfx3 wrote:Tu vrei sa fim noi sancționați? De când faci tu legea?TheSkill wrote:Scumpete mica nu a fost dat afara a continuat si a dat comenzi acum ma minti pe fata?k3Nz0* wrote:1. Urasc godmode.
3. Playerul "Just For Fun" a fost dat afara.![]()
Edit: app se scrie s-au băgat*

Skill, de as cobora la nivelu' tau cred ca as lua ban pe server
, si nu e vina mea ca tu nu esti atent pe server, si mai si minti pe deasupra, Playerul Just For Fun a fost dat afara, dar na.. ce sa-i faci..