Nu frate, nu intelegi, nu stiu cum sa iti explic in acest moment, Dan/Panta vor decide nu eu ...CosminMS wrote:Pai atunci cum o data pe mapa?
in acest moment eu am terminat cu reply-urile
Nu vreau sa fie spam
Nu frate, nu intelegi, nu stiu cum sa iti explic in acest moment, Dan/Panta vor decide nu eu ...CosminMS wrote:Pai atunci cum o data pe mapa?

Doamne, opreste-te o data , stii ceva faci ce vrei pe mine nu ma intereseaza, te rog sa ma lasi , pt ca eu nu vreau sa intru in "discutie" cu tine. Tu vrei sa incerci sa imi demonstrezi ca tu ai grad si ca eu nu? ma pis pe grad. Eu am facut o reclamatie, si tu GATA MAAA TU ESTI OBSEDAT SI OFTICAT CA NU AI GRAD. Nu am zis ca vreau grad. NU AM FACUT CERERE DE SLOT , ACTIVITATE NU AM, si tu vrei sa zici ca ma oftic ca nu am grad? eu nu mai joc cs 1.6 , decat rare ori, ca daca eram ofticat de gradele voastre, stateam non-stop pe server, dar numai ca am si o viata sociala, nu ca unii dintre "Voi"KiLLeRiTz`AA wrote:Hai termina cu limbismu astacrezi ca daca o sa bagi linguseala " decide dan/panta or sa te slaveasca ? Se vede clar ca s-au distrat intre ei si no deranjat pe nimeni . Daca eram pe sv eu faceam la fel doar ca eu nu intru la ore asa tarzii .
hai la nani gata cu fotosinteza .