Inainte de reclamatia propriu-zisa as dori sa se acorde mai multa atentie acestor mici "scapari" intre cererea de remove (pe care o poti anula) si reclamatiile.
Reclamatia 1
Doresc o sanctiune pentru Atesh (pe langa sanctiunea de la aceasta reclamatie) care a folosit aceasta mica "smecherie" ca sa scape de reclamatie. Si fyizi, reclamatia nu o inchizi cand iti cere reclamatul.
-
Nume în joc: Tibi***
Numele acuzatului: Atesh
Motivul acuzației: Abuz slot
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 23 Oct. 13:40
Martori prezenți pe server: bendeac, gabriel [rus] , nu mai stiu
Dovadă(poză sau video):
Poza 1
Poza 2
Scurtă descriere:
Il luasem la misto cu o runda inainte si probabil era ofticat saracu.
Poza 1: Eu jean, 0 av, comanda data a fost "Jean spune toti la peretele din spate, cu glow purple ,cu duck si cu fata la perete. Jean spune cine misca moare." Tovarasu imi zice ca am zis fara duck, I-am omorat pe aia fara duck si m-a scos.
Poza 2: Eu terro, ct se gandeau ce day sa dea, doar ce incepuse runda, si tovarasu voia mai bine sa faca niste fraguri. Il intreb de ce da open si imi zice ca s-a dat de la server.
Reclamatie Atesh
Re: Reclamatie Atesh
Tibi nu am inchis reclamatia ca a cerut el ci ca a facut cerere remove, daca nu m-am exprimat bine nu trebuie sa faci tamtam. Din moment ce el a facut cerere remove si aceasta a fost acceptata, bineinteles ca dau t/c, daca el revine esti liber sa faci alta.
Re: Reclamatie Atesh
A primit warn