Nume în joc: PgL*JoF^DCC
Numele acuzatului: Vrajitorul.
Motivul acuzației: Freekill.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 04.11.2016 ora 14:15
Martori prezenți pe server: Cox
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/3489576207.7
Scurtă descriere: A dat godmode si am mers la fotbal... am jucat fotbal si unu dintre tero nu juca ci se tot plimba pe teren , apoi Vrajitorul la omorat si a spus ca unu tre sa iasa afara de la cealalta echipa (echipa mea ) si apoi a spus catre mine Pgl arata talentul , pe cand am vurt sa ma misc mi-a dat cap.
Reclamatie Vrajitorul.
-
PgL*JoF^DCC
Re: Reclamatie Vrajitorul.
Nu am facut nici un freekill doar am zis sa imi arati talentul si tu doar ai stat pe loc si am spus ca nu imi place si ti-am dat cap.Ala la care i-am dat cap tot de baga pe teren si i-am zis inainte sa steie in colț.
Daca am facut freekil asa cum tu spui de ce nu ma scos cox de la Ct??
~ Vrajitor Eu ti-am zis sa nu mai faci asa.
~ Deci Ai zis sa arate talentul si ai stat 2 secunde timp in care PgL scria in chat sa ies eu din echipa.
~ Tu dupa alea 2 secunde in care el nu a apucat sa se miste sau sa faca ceva tu i-ai dat cap.
~ Eu trebuia sa ies din echipa pentru ca GodMode-ul este pentru distractia Teroristilor nu a Counter-Teroristilor , eu nu am apucat sa iti spun ca el deja luase cap.
~ Eu te-am avertizat sa nu mai faci asa.
~ Decizia este a lui Dan/Panta daca iei Warn sau Advertisment verbal .
~ Deci Ai zis sa arate talentul si ai stat 2 secunde timp in care PgL scria in chat sa ies eu din echipa.
~ Tu dupa alea 2 secunde in care el nu a apucat sa se miste sau sa faca ceva tu i-ai dat cap.
~ Eu trebuia sa ies din echipa pentru ca GodMode-ul este pentru distractia Teroristilor nu a Counter-Teroristilor , eu nu am apucat sa iti spun ca el deja luase cap.
~ Eu te-am avertizat sa nu mai faci asa.
~ Decizia este a lui Dan/Panta daca iei Warn sau Advertisment verbal .
Nu mi se pare deloc free kill, doar a fost alegerea lui de a te omorî, atata timp cat el a vrut să facă talente in acel moment. Și chiar dacă era vinovat, Cox il scotea, sau unul dintre cei din STAFF. 

-
PgL*JoF^DCC
Din pacate Cox nu se prea baga in deastea , in plus nici nu isi prea face treaba si cu toate astea mai face si abuz. Exemplu la fotbal pe cand sa ii dam gol el reseteaza mingea sau isi da godmode sa nu poata fii omorat de catre ct. E si normal ca nu i-a facut nimic lui Vrajitor desii putea sa ii dea av.
Dovada ta nu este relevanta, plus de asta ai primit explicatia.
Aici un demo/filmare era o dovada buna.
Aici un demo/filmare era o dovada buna.