Reclamaţie Roial-Raul
- RoYaL-RAUL
Re: Reclamaţie Roial-Raul
De ce? Pentru că tu începi mereu, eu nu vă fac nimic iar voi sau mă rog tu începi să zici mereu despre mine multe chestii însă tu nu te uiţi şi la tine.RoYaL-RAUL wrote:mai bine taci
Dacă mi-am schimbat numele nu înseamnă că sunt alt om, dar atât timp cât mă laşi în pace o să vezi că nu sunt aşa cum crezi tu acum că sunt, dar na, tu nu vrei asta...Vrei doar certuri reclamaţii şi alte căcaturi.
Ma rog, hai să nu mai facem spam, ce dracu.
- RoYaL-RAUL
In pula mea tu nu pricepi romana ? ESTI BANAT!!! nu ai ce cauta pe sv nu intelegi ?> vrei sa-ti fac desen ?know wrote:De ce? Pentru că tu începi mereu, eu nu vă fac nimic iar voi sau mă rog tu începi să zici mereu despre mine multe chestii însă tu nu te uiţi şi la tine.RoYaL-RAUL wrote:mai bine taci
Dacă mi-am schimbat numele nu înseamnă că sunt alt om, dar atât timp cât mă laşi în pace o să vezi că nu sunt aşa cum crezi tu acum că sunt, dar na, tu nu vrei asta...Vrei doar certuri reclamaţii şi alte căcaturi.

Şi am VIPRoYaL-RAUL wrote:In pula mea tu nu pricepi romana ? ESTI BANAT!!! nu ai ce cauta pe sv nu intelegi ?> vrei sa-ti fac desen ?know wrote:De ce? Pentru că tu începi mereu, eu nu vă fac nimic iar voi sau mă rog tu începi să zici mereu despre mine multe chestii însă tu nu te uiţi şi la tine.RoYaL-RAUL wrote:mai bine taci

- RoYaL-RAUL
Da şi nu înţeleg ce tot faci chat, iti spui parerea, explicaţia şi aştepţi, oricum cu tine nu e de înţeles ceva...RoYaL-RAUL wrote:Stai lin ca o sa ramai si fara ala ...
Ţi-am zis clar, nu mă bagi în seamă
Retrag. Momentan vreau să vorbesc cu el în pm sau pe skype să clarificăm toate treburile. Aşa n-ajungem nicăieri.know wrote:Da şi nu înţeleg ce tot faci chat, iti spui parerea, explicaţia şi aştepţi, oricum cu tine nu e de înţeles ceva...RoYaL-RAUL wrote:Stai lin ca o sa ramai si fara ala ...
Ţi-am zis clar, nu mă bagi în seamă
:T.C: vă rog.
Daca esti retardat si tot insisti cu jigniri repetate, ce vrei sa iti fac.