Reclamaţie xDanielaxD

Locked
know
Sunt retardat si manc cacat !

Reclamaţie xDanielaxD

Post by know »

Nume în joc: know
Numele acuzatului: xDanielxD
Motivul acuzației: Avertisment aiurea, ca nu-i dau FD :))
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 17.11.16 , 20:45 cam asă.
Martori prezenți pe server: Fără, se vede clar în demo.
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/3489591631.9
Scurtă descriere: Se vede totul în demo, "Îti dau FD la deagle" apoi am spus " Nu iti dau FD la nimic, daca vedeţi ce smecher se crede copilu' că cică mă ţine toata mapa :))
Dă-ti foc.
xDanielxD

Re: Reclamaţie xDanielaxD

Post by xDanielxD »

1 La mana primul av l-ai luat pentru limbaj martor Vrajitor ti-am dat inca 1 av pentru ca n-ai dat fd ai zis "nu iti dau fd la deagle" si dupa ai zis "iti dau fd la orice" asa ca am dat deagle ti-am dat mare capalau si n-ai dat fd asa ca nu mai te baga aiurea in seama cu min3 si sa-mi faci mie reclamatie aiurea vezi-ti tu frumos de jocu tau esti singuru "amarat" sa spun asa care face reclamatii ca se oftica ca nu poate sa ia slot.La varsta ta de 12-13 ani care o ai tu acolo nu te crede important lasa vrajeala . Era mai frumos cand aveai banu ala de la Dan pacat ca nu il mai ai da cine stie poate se intoarece. Atat am avut de zis ceaw.
Image

Image
know

Post by know »

xDanielxD wrote:1 La mana primul av l-ai luat pentru limbaj martor Vrajitor ti-am dat inca 1 av pentru ca n-ai dat fd ai zis "nu iti dau fd la deagle" si dupa ai zis "iti dau fd la orice" asa ca am dat deagle ti-am dat mare capalau si n-ai dat fd asa ca nu mai te baga aiurea in seama cu min3 si sa-mi faci mie reclamatie aiurea vezi-ti tu frumos de jocu tau esti singuru "amarat" sa spun asa care face reclamatii ca se oftica ca nu poate sa ia slot.La varsta ta de 12-13 ani care o ai tu acolo nu te crede important lasa vrajeala . Era mai frumos cand aveai banu ala de la Dan pacat ca nu il mai ai da cine stie poate se intoarece. Atat am avut de zis ceaw.
Uităte peste demo inaptule.
Becaly09

Post by Becaly09 »

Ma scuzati ca ma bag .
In primul rand daca spui ca dai FD eu zic sa dai nu sa te oftici ca te-a batut si nu ii mai dai .
Si pentru limbaj , know , ai multe faze de nervozitate sau te oftici si injuri cu CAPS , av doar daca nu este un admin ON.
know

Post by know »

Becaly09 wrote: Ma scuzati ca ma bag .
In primul rand daca spui ca dai FD eu zic sa dai nu sa te oftici ca te-a batut si nu ii mai dai .
Si pentru limbaj , know , ai multe faze de nervozitate sau te oftici si injuri cu CAPS , av doar daca nu este un admin ON.
Jean spune iti dau fd la deagle
Jean spune iti dau fd la ce vrei tu
A dat duel si i-am spus clar.
Jean spune nu iti mai dau fd daca ma bati.
Asa ca :bitch:
xDanielxD

Post by xDanielxD »

Pustiule cum ai spus si mai sus "jean spune nu iti dau fd la deagle " "jean spune iti dau fd la ce vrei tu" dupa ce ai zis tu asta am dat rpd deagle cu gandul ca o sa am fd cand ai vazut ca ti-am dat mare capac ai schimbat ca nu-mi mai dai fd ca te bateam , asa ca nu mai comenta aiurea sa te scoti ca si asa daca e sa primesc ceva iau av verbal dar ma rog te las in bafta ta sa suferi cat vrei.
Image

Image
know

Post by know »

xDanielxD wrote:Pustiule cum ai spus si mai sus "jean spune nu iti dau fd la deagle " "jean spune iti dau fd la ce vrei tu" dupa ce ai zis tu asta am dat rpd deagle cu gandul ca o sa am fd cand ai vazut ca ti-am dat mare capac ai schimbat ca nu-mi mai dai fd ca te bateam , asa ca nu mai comenta aiurea sa te scoti ca si asa daca e sa primesc ceva iau av verbal dar ma rog te las in bafta ta sa suferi cat vrei.
Puşti?
Băi inaptule uitate in plm pe demo şi ţineţi gura aia, te crezi prea şmecher şi eşti doar un ratat.
Dan

Post by Dan »

Reclamatie nula
Locked