Nume în joc: Gabriel
Numele acuzatului: royal canin
Motivul acuzației: lbj, kick aiurea, basini
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 13.12.2016 / 20:25
Martori prezenți pe server: cutitar, snk, deivis, assasin etc
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/r7tIG
Scurtă descriere: eram pe snowy.. am dat comanda care misca moare pentru ca erau toti pe afara.. si in celula mai era unu.. si am dat comanda pe el jean spune du-ma la colegii tai.. dupa 1 sec canin la omorat si am zis 1 av. si ma luat cu sa mori tu!? adica gen smr tu pisatule ? imi dai mie av ? si i-am zis nu, nu sa mor eu, sa moara ma-ta. si mi-a dat kick cu motiv poti pleca. frumos membru in staff, cand mai scapati de el ?
Poate pare aiurea ca am facut reclamatie ca domne mi-a dat kick.. dar nu-i permit unui jeg sa-mi zica sa mori tu ca i-am zis ca a omorat pe cineva aiurea si sa-mi dea kick ca sa pierd locul la ct aiurea. Daca dadeam toate ss-urile cu el cu abuzuri era de mult remove.
reclamatie canin
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Re: reclamatie canin
Dap am fost de fata kick fara motiv , cred ca royal vrea sa se lase ...
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
Tata mi-a spus ca regreta ca nu a folosit prezervativ. (nu stiu ce a vrut sa spuna cu asta)
- sNk Kawasak
- AsAsSiNuL***
- Sunt retardat si manc cacat !

Re: reclamatie canin
jupane cam asa , ca daca tot ia remove sa se distreze daca se lasa 
Ma numesc asasinul, imi place sa sug pula oricui, fie boschetar, pentru un colt de paine.