Xpl@nte

Locked
EnD

Xpl@nte

Post by EnD »

Nume în joc: In THE EnD dar cand am luat bann ma chema [ADMIN] Xpl@ne
Numele acuzatului: Xpl@ne
Motivul acuzației: da bann pe motive de ...
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acuma ....
Martori prezenți pe server: bendeac / c0laps / Xpl@ne ...etc...
Dovadă(poză sau video): Image Image
Scurtă descriere: imi schimbam numele in prostie ... si am schimbat numele in asta ( [ADMIN] Xpl@ne) si el mi-o dat bann pe motivul calmeazate ...
Am mai intrat inca o data dar am schimbat numele in Xplante si el a inceput sa imi dea kick timp de 2 minute .... si am mai intrat o data si am spus sa termine ca e enervant si apoi mi-o dat bann .....
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
DrifT722

Re: Xpl@nte

Post by DrifT722 »

Eram pe server. Tu ti-ai schimbat numele de minim 10 ori si ti-a spus sa termini, si nu doar el, toti adminii, dupa au inceput toti adminii sa iti dea kick, nu doar el, si ti-a dat ban de 3 minute, dupa daca esti si tu atent, bendeac ti l-a dat pe cel de 15 minute, pe buna dreptate pentru ca nu terminai! Reclamatia e facuta degeaba...
Image

Post by EnD »

Imi dadeau bann pt ca imi schimbam numele si e adevarat .... DAR AM PUS NUMELE XPLANTE si ei imi tot schimbau numele de aceea numele meu era schimbat de minim 10 ori ..... si nu inteleg dc .... ca nu il copiam pe ala am mai modificat putin sa nu semene .... si ma puteau lasa asa ca nu deranjam + ca nu semana
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
EnD

Post by EnD »

si in a doua poza am vazut ca bendeac mi-o dat .... dar nu am mai putut corecta ca mi-a cazut netul
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Xplane

Post by Xplane »

:)))) super reclamatie ce pot sa zic regret ca nu ti-am dat mai mult ban ca sa te inveti minte.Dupa ce ti-ai schimbat numele in al meu timp de 15 minute tot tu esti ala cu gura mare si ca nu ai facut nimic?Ti-am zis sa te potolesti de multe ori,mult prea multe ori si tu tot iti schimbai si ti-am dat ban 3 minute sa te calmezi.Nu te-ai calmat si ai intrat iar pe server si ai facut acelasi lucru,dupa care ti-ai luat kick timp de 2 minute de la rider si deci sa te potolesti dar tu tot la fel faceai, iti schimbai numele si intrai cu numele meu.Dupa care bendeac a actionat si bine a facut ca ti-a dat ban 15 minute pentru ca sa fim seriosi noi am fost buni cu tine si am zis ca o sa intelegi,ca poate a fost o gluma,dar tu ai dus-o prea la extrem.
Image
EnD

Post by EnD »

... nu am schimbat in numele tau am schimbat in xPLANTE deci practic nu e chiar al tau .... si eu nu imi schimbam numele de 54351346134`436`436`436`436435354 de ori daca voi nu imi schimbati numele in "alt nume" daca ma-ti fi lasat pana la sf dayului cu primul nume nu mai continuam sa il tot schimb ..... SI IN PANA MEA CAND AM INTRAT ULTIMA DATA AM VRUT SA IL SCHIMB IN NUMELE MEU ORIGINAL ca imi dadui seama ca am exagerat .... dar voi repede ati sarit cu bannul asa ca am facut reclamatie !
Ok-Okay, Tarfo

ImageImage
Dan

Post by Dan »

A procedat corect.
Locked