Reclamatie Darius

Locked
eXo

Reclamatie Darius

Post by eXo »

Nume în joc: eXo
Numele acuzatului: Darius
Motivul acuzației: ma omoara pe mine si pe dan de la spec ,omu asta e nebun nu stiu ce are in cap
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Dan Direect si cine mai era
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: S-a pus spec si-a dat revive si la ceva timp ma omorat pe mine si dan din ura..
Image
Image
Darius.

Re: Reclamatie Darius

Post by Darius. »

Ok, deci ori e o minciuna ori mia spart cineva contul! Chiar crezi ca as face asa ceva stiind ce urmeaza?
OnLy verifica daca mia spart cineva contul, daca nu atunci e un fals iar eXo merita ban pe forum/server!
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Buna incercare, dar nu te iert sunt 100% sigur ca tu ai fost. Lasule Inainte sa faci ceva, cum ziceam Gandeste-te la consecinte
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

eXo, cat de prost crezi ca sunt?
Image
Image
eXo

Post by eXo »

Foarte, cel mai dupa server
Sa posteze direct si dan, sunt martori
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

OnLy, verifica da mia spart cineva contul! Tine minte, sunt in Spania deci trebuie sa fie prin romania cel care mi la spart, nu sunt idiot sami dau revive si sa va omor :|
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Si data viitaore poate pui si tu ora la care sa intamplat ca din "acum" nu prea se intelege nimic!
Last edited by Darius. on 17 Jan 2014 16:05, edited 1 time in total.
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

ok, deci cateva chestii

m-am uitat din data de azi pana acum 5 zile cand se termina logurile detaliate si n-am gasit nici o urma de cont "spart", toate adresele sunt din spania, mai exact adresa ta; pt ca ai ip static

Apoi in logurile mai putin detaliate, pana in data de 5 ianuarie, nu am gasit nimic in legatura cu asta, erau vreo 4 reviveuri in total in ultimele 12 zile; vreo 2 erau pe el insusi; nici una nu arata nimic ca el ar fi spec, si nici killurile dupa.

In cazul in care 0nly hotaraste ca esti vinovat; asta e; dar dupa parerea mea si din lipsa de dovezi si lipsa specificarii datei in care a fost reclamatia, nu cred ca era Spec cand si-a dat revive, mai ales ca a avut m4a1 la scurt timp dupa, eu cred ca era CT.
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Darius.

Post by Darius. »

mie mi se pare ca in cazul asta eXo merita ban pe forum/server pentru falsificare dovezi!
Zice clar in reclamatie ca am facut freekill de la spec. Iar cum carnacior nu confirma acest lucru mi se pare grav...

Ce idiot sar pune la spec si ar face freekill stiind ca urmeaza sa ieie warn? eXo esti o cauza pierduta, eu mi-am dat revive de 2/3 ori la hns...

Multumesc carnacior pentru ajutor. :ymhug:
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:Ce idiot sar pune la spec si ar face freekill stiind ca urmeaza sa ieie warn? eXo esti o cauza pierduta, eu mi-am dat revive de 2/3 ori la hns...

Si totusi la hns nu poti avea arma. Ceva s-a intamplat acolo, un demo era minunat intr-o astfel de situatie.
Totusi nu o sa fii sanctionat pentru ca nu sunt suficiente dovezi.
Image
Locked