Darius din tot ce ai zis tu mai sus reiese ca neuronii tai stafiditi is oricum in carantina , adica un admin cu aim...nimeni nu mi-a mai zis ca am aim inafara de scoci (la gluma) serios poate cineva sa-i ia in serios pe astia?
eXo , Darius , va pierdeti timpu cu reclamatiile si orele jucate pe server , sunt atatea parbrize murdare in fiecare din orasele voastre si ganditi-va ca dupa gatati cu parbrizele , pe langa ca puteti sa cumparati admin, va ramane si de-o jumara:D Luati exemplul lui Lele , exo deja a facut primul pas , editeaza probele.
Pasul 2 scoateti $$$ sa luati admin:) ca nu-i pt idioti.
Reclamatie langos
Re: Reclamatie langos
0nly te rog sa te uiti in pm...sa-i dau repede contra lu' boltar
Deabea daca inteleg ce ai scris si e bine ca tot ce ai scris nu are nici un sens deci mi-am dat seama ca n-are rost sa pierd timpul cu virgini la 40 de ani, cu niste copii schrizofrenici care singurul lor viitor e la cosu de gunoi, mi-am dat seama ca continuand discutie nu ai nici macar 3 neuroni e ca si cum as vorbi cu o meduza ca si aia are mai multa umanitate in tine.
Si nu inteleg de ce trebuie ca eu sa-mi bat capul cu
tine, in loc sa-ti arat degetul din mijloc si se merg mai deprate deci FUCK YOU AND DIE MOTHER FUCKER! L-) L-) L-)
Si nu inteleg de ce trebuie ca eu sa-mi bat capul cu
Situatia este foarte ambigua. Pe de-o parte este faptul ca l-ai scos fara sa zici nimic. Pe cealalta parte este un demo putin ciudat pe final. Asadar langos primeste doar un avertisment verbal si te rog ca data viitoare cand scoti pe cineva sa scrii si motivul imediat dupa.